صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

باغ وحش مشهد پلمب شد

کد خبر: ۸۲۱۶۹۲
| |
5257 بازدید
|
۱

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی خراسان‌رضوی گفت: به‌علت ملاحظه‌شدن چند مورد غیربهداشتی در سردخانه باغ وحش مشهد، این مجموعه موقتاً تعطیل شده است.

«محمد رشتی‌باف» در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص علت تعطیلی باغ‌وحش مشهد به دستور دامپزشکی، اظهار کرد: امید داریم که این مجموعه هرچه سریع‌تر بتوانند آن دغدغه‌های دادستانی و حداقل‌های بهداشتی که برای بازگشایی لازم است را فراهم کنند تا این مجموعه هر چه سریع‌تر به فعالیت خود ادامه دهد.

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: منظور ما تعطیل کردن این مجموعه نیست، اما به‌علت رعایت کردن مسائل بهداشتی مجبور به آن بودیم که این کار را انجام دهیم.

رشتی‌باف افزود: علاوه بر ما دادستانی مشهد نیز تمایل ندارد که یک مکان تفریحی و گردشگری را تعطیل کنند، اما مجموعه باغ‌وحش نیز باید حداقل ضوابط را برای تأمین بهداشت رعایت کنند.

وی تصریح کرد: تعطیلی این مجموعه بستگی به سرعت عمل دوستان ما در باغ‌وحش دارد، هرچه در رفع این موارد ملاحظه شده بپردازند زودتر بازگشایی خواهد شد.

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی خراسان‌رضوی یادآور شد: هم‌چنین این پرونده را به دادستانی معرفی کرده‌ایم و در خصوص جریمه کردن این مجموعه تصمیم‌گیری خواهند کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۰
تكليف غذا دادن و نظافت حيواناتش چه ميشود. متاسفانه در اين كشور حيوانات هم در عذاب هستند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟