صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مرزهای سودان با سودان جنوبی باز شد

رئیس جمهوری سودان امروز (سه شنبه) از باز شدن مرزهای زمینی کشورش با سودان جنوبی جهت تسهیل در حرکت افراد و انجام تجارت خبر داد.
کد خبر: ۸۱۱۶۵۴
| |
1803 بازدید

رئیس جمهوری سودان امروز (سه شنبه) از باز شدن مرزهای زمینی کشورش با سودان جنوبی جهت تسهیل در حرکت افراد و انجام تجارت خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، عمر البشیر، رئیس جمهوری سودان در سخنرانی آغازین خود در مذاکرات مستقیم میان دولت سودان جنوبی با رئیس جنبش مردمی مخالف و گروهی از مخالفان دیگر تصریح کرد: من اعلام می‌کنم که مرزها با سودان جنوبی برای انتقال افراد و انجام تجارت باز شده است.

وی مجددا بر آمادگی کشورش برای انجام تمامی اقدامات لازم جهت تحقق صلح در سودان جنوبی تاکید کرد و ابراز امیدواری نمود که این دور منحصر به فرد از مذاکرات جهش و گام‌های عملی را برای تحقق صلح فراگیر در سودان جنوبی رقم بزند.

البشیر عنوان داشت: این دیدار مقدمه‌ای برای انجام مذاکرات جهت تحقق صلح در سودان جنوبی بود و رایزنی‌هایی پیرامون یک توافق چارچوبی صورت گرفت تا آن توافق همان پایه و اساس کار ما باشد.

پیشتر وزارت خارجه سودان اعلام کرد که سالواکر، رئیس جمهور سودان جنوبی و ریاک مشار، رهبر مخالفان مسلح درمورد برخی از مسائل طی مذاکرات مستقیم در خارطوم به توافق دست یافتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...