رایزنی نمایندگان ترامپ با امیر قطر درباره معامله قرن

کد خبر: ۸۱۰۲۲۹
| |
8097 بازدید
رایزنی نمایندگان ترامپ با امیر قطر درباره معامله قرن

فرستادگان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه رایزنی‌ها با سران منطقه غرب آسیا درباره آنچه «معامله قرن» خوانده می‌شود، با امیر قطر دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

به گزارش فارس، کاخ سفید از دیدار داماد و مشاور ارشد ترامپ به همراه «جیسون گرینبلات» نماینده ویژه ترامپ در امور صلح خاورمیانه با امیر قطر خبر داد.

بر اساس این بیانیه، «جرد کوشنر» و گرینبلات در دیدار با «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» درباره افزایش همکاری‌ها بین دو کشور و «تلاش‌های دولت ترامپ برای تسریع و پیشرفت صلح بین اسرائیلی‌ها و فلسطینیان صحبت کردند».

فرستادگان ترامپ پیش از این به عربستان سعودی، اردن و مصر هم سفر کرده و درباره توافق احتمالی سازش که «معامله قرن» توصیف شده ، با سران این کشورها گفت‌وگو کرده‌اند..

ترامپ توافق احتمالی میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی را «معامله قرن» خوانده است.

در خبرها آمده بود که دولت ترامپ در تلاش است تا طرفین را به پذیرش این توافق راضی کند؛ توافقی که طبق برخی گزارش‌ها با حمایت عربستان سعودی و امارات مواجه شده و آنها تشکیلات خودگردان و اردن را برای تن دادن به این معامه تحت فشار قرار داده‌اند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت