میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

احتمال برگزاری حراج مجدد سکه

کد خبر: ۸۰۸۷۴۲
| |
10967 بازدید
احتمال برگزاری حراج مجدد سکه

دبیرکل بانک مرکزی به خریداران سکه های پیش فروش اطمینان داد که تمام سکه هایشان راتحویل میگیرند.

به گزارش تسنیم، محمود احمدی در پاسخ به نگرانی برخی خریداران سکه در طرح پیش فروش اظهار داشت: بانک مرکزی حتی یک سکه را هم از قلم نمی اندازد و به تمام تعهدات خود پاییند است.

وی در باره شائبه ی برخی مردم همزمان با اعلام طرح جدید اوراق سکه از سوی بانک مرکزی مبنی بر احتمال عدم تحویل سکه های پیش فروشی گفت: سکه های پیش فروش شده جزو تعهد بانک مرکزی است که در سررسید عیناً تحویل خریداران می شود.

دبیر کل بانک مرکزی ضمن اشاره به اینکه حتی اگر مردم از اوراق گواهی استقبال نکنند باز هم عین سکه تحویلشان می شود.

احمدی افزود: بانک مرکزی در خرداد و همزمان با سررسید سکه های یک ماهه، ٨� � هزار قطعه سکه تحویل خریداران داد که البته هنوز تعدادی از خریداران سکه های یک ماهه برای دریافت سکه هایشان اقدام نکرده اند.

وی با تاکید براینکه حتی تحویل یک سکه هم به اینده موکول نمی شود، تصریح کرد: طرح جدید اوراق گواهی حباب بازار سکه را از بین می برد چرا که طبق این طرح در بورس حالت چوب زنی برای سکه رخ میدهد و بازار متعادل می شود.

دبیر کل بانک مرکزی درباره احتمال حراج مجدد سکه در بانک کارگشایی نیز گفت: بانک مرکزی با توجه به واقعیت و نیاز بازار در این خصوص تصمیم می گیرد؛ امکان برقرای حراج مجدد سکه برای تامین نیاز نقدی و روزانه سکه وجود دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت