جنجال دوباره در مجلس بر سر کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم/بررسی CFT دو ماه در مجلس مسکوت ماند
صبح امروز جلسه علنی مجلس کار خود را با بررسی دو لایحه مهم لایحه الحاق دولت ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمان یافته فرا ملی و لایحه الحاق دولت ایران به کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم از آغاز کرد.
به گزارش «تابناک»؛بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) با حواشی متعددی در مجلس روبرو بود به طوریکه در همان ابتدای ورود به رسیدگی به این لایحه، طومارهایی در صحن مجلس پخش شد و تعدادی از نمایندگان نیز پلاکاردهایی در دست داشتند که خواستار بررسی نشدن این لایحه بودند.
در نهایت بعد از صحبتهای مخالف و موافق و معاون وزیر خارجه در مورد این لایحه، امیرحسین قاضیزاده عضو هیات رییسه مجلس گفت که تعدادی از نمایندگان در نامهای خواستار مسکوت ماندن این لایحه حداقل برای دو ماه تا روشن شدن نتیجه مذاکره با اروپاییها شدند.
مخالفت دانشگاهیان و مردم و تهدید آبستراکسیون 100 نماینده با تعهد ، کار خودش را کرد
خدا را شکر
همون اولی رو دفن کن دومی پیشکش
چرا اینجوری تیتر میزنی؟
FATH
اروپا تاکنون آنها را پناه داده و عضو این کنوانسیون هم هست. با چه توجیهی؟!!
چه عجیب و با تخصص بالا بررسی شده بود که هیچ گرهی باز نکرد.
مثل الحاق به ان پی تی که پاکستان و هند به آن نپیوستند و هیچ قطعنامه ای را برخود نخریدند. ما داوطلبانه پیوستیم و سالها بخاطرش تحریم شدیم
کمی مطالعه و داشتن حداقل اطلاعات بد نیست



