صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خودداری چین از تضمین خرید نفت ایران

با خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران، دوشنبه هفته جاری، محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران، برای رایزنی با چین برای تضمین منافع ایران از حفظ برجام راهی چین شد.
کد خبر: ۷۹۹۸۵۸
| |
8591 بازدید

با خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران، دوشنبه هفته جاری، محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران، برای رایزنی با چین برای تضمین منافع ایران از حفظ برجام راهی چین شد.

به گزارش عصرایران؛ خبرگزاری رویترز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت‌ماه از قول سه منبع مطلع گزارش داد که سعید خوشرو، مدیر روابط بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران، نیز همراه آقای ظریف راهی چین شده بود تا از پالایشگاه‌های این کشور برای ادامه واردات نفت ایران به‌رغم تحریم‌های آمریکا تضمین بگیرد.

این گزارش می‌افزاید که هم دولت چین و هم پالایشگاه‌های این کشور اظهار «امیدواری» کرده‌اند که واردات نفت از ایران را ادامه دهند، اما از دادن تضمین خودداری کرده‌اند.

چین بزرگترین مشتری نفتی ایران است که در سه‌ماهه اول سال جاری میلادی روزانه ۶۵۵ هزار بشکه، یعنی بیش از یک‌چهارم کل نفت صادراتی ایران را خریده‌است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟