آمریکا ۲۳ فرد و نهاد ونزوئلایی را تحریم کرد

کد خبر: ۷۹۷۰۳۷
| |
2632 بازدید
آمریکا ۲۳ فرد و نهاد ونزوئلایی را تحریم کرد

دولت آمریکا ۲۳ شخصیت حقیقی و حقوقی ونزوئلا را به بهانه ارتباط با رئیس جمهور سوسیالیست این کشور مورد تحریم قرار داد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، به موازات تقلای «مایک پنس» معاون رئیس جمهور آمریکا برای جلب حمایت سایر کشورها از روند افزایش فشار بر کاراکاس، دولت آمریکا روز دوشنبه از وضع تحریمهای جدید علیه ۳ تبعه و ۲۰ شرکت ونزوئلایی خبر داد.

طبق اعلان دولت آمریکا، این ۲۳ شخصیت حقیقی و حقوقی به اتهام ارتباط با «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور سوسیالیست ونزوئلا هدف تحریمهای جدید واشنگتن قرار گرفته اند.

در واقع، این تحریمهای جدید تداوم الگوی افزایش فشارهای آمریکا بر اشخاصی است که با مادورو درارتباطند؛ رئیس جمهوری که مقامات کاخ سفید او را برای رکود عمیق و تورم حاد در ونزوئلا و در پی آن، مهاجرت دسته جمعی اتباع ونزوئلا به کشورهای همجوار مقصر و مسئول جلوه می دهند!

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت