صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سرکرده طالبانِ پاکستان کشته شد

رهبر جنبش طالبان پاکستان در حمله پهپادی نیرو‌های آمریکا در استان وزیرستان شمالی پاکستان به هلاکت رسید.
کد خبر: ۷۷۲۹۲۵
| |
4662 بازدید
سرکرده طالبانِ پاکستان کشته شد
رهبر جنبش طالبان پاکستان در حمله پهپادی نیرو‌های آمریکا در استان وزیرستان شمالی پاکستان به هلاکت رسید.

به گزارش مهر، منابع آگاه در دولت افغانستان اعلام کردند که «خان سعید» رهبر جنبش طالبان پاکستان- موسوم به «تحریک طالبان پاکستان» - که پس از «حکیم الله محسود» فرماندهی این گروه را عهده دار شد، روز جمعه در حمله پهپادی نیرو‌های نظامی آمریکا در استان وزیرستان شمالی پاکستان به هلاکت رسید.

گفتنی است که گروه تحریک طالبان پاکستان خان سعید را به برخورداری از روابط بسیار نزدیک با ارتش پاکستان و پشتیبانی وسیع از شبکه «حقانی» متهم کرده بود.

روزنامه اکسپرس تریبیون نیز گزارش داد که خان سعید- با نام مستعار «سجنا» - صبح روز جمعه در حمله یک پهپاد به شهرستان برمل در ایالت پکتیکا در جنوب خاوری افغانستان کشته شد.

روزنامه اکسپرس تریبیون به نقل از منابع آگاه گزارش داد که خواهرزاده خان سعید، «اسماعیل» و دو محافظ وی نیز در اثر این حمله کشته شده اند.

این حمله پهپادی درپی افزایش حملات هوایی نیرو‌های نظامی آمریکا و افغانستان علیه شبه نظامیان طالبان صورت گرفت.

«عبدالرازق» رئیس پلیس قندهار پیشتر گفته بود که تمام گروه‌های تروریستی که در افغانستان دست به عملیات می‌زنند، از پاکستان به عنوان پناهگاه امن خود استفاده می‌کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار