صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عفو بیش از ۱۰۰ تاجیکی‌ بازگشته از عراق و سوریه

تاجیکستان بیش از ۱۰۰ نفر از اتباع خود را که برای پیوستن به داعش و دیگر گروه‌های تروریستی به عراق و سوریه رفته بودند و اکنون می‌خواهند به کشور بازگردند، عفو می‌کند.
کد خبر: ۷۷۲۹۰۷
| |
1966 بازدید

تاجیکستان بیش از ۱۰۰ نفر از اتباع خود را که برای پیوستن به داعش و دیگر گروه‌های تروریستی به عراق و سوریه رفته بودند و اکنون می‌خواهند به کشور بازگردند، عفو می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری راشاتودی، رمضان رحیم زاده، وزیر کشور تاجیکستان اعلام کرد: این افراد تحت تعهد دولت مصوب سال ۲۰۱۵ مورد عفو قرار می‌گیرند. بیشتر افراد بازگشته که تحت بازجویی هستند، مدت زمانی در سوریه بوده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین ۲۵۰ نفر از شهروندان تاجیکستان در میان اعضای داعش و دیگر گروه‌های تروریستی در عراق و سوریه کشته شده‌اند.

هزاران تن از مردم تاجیکستان به داعش پیوسته‌اند و چند تبعه این کشور نیز در جریان بمب‌گذاری متروی سن پترزبورگ در سال جاری میلادی و همچنین حمله با کامیون در استکهلم دستگیر شدند.

در حال حاضر یکی از نگرانی‌های بزرگ کشورها بازگشت شهروندانشان از عراق و سوریه است که در طول چند سال گذشته در کنار داعش و دیگر گروه‌های تروریستی جنگیده‌اند و یک تهدید بالقوه برای این کشورها هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار