صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خروج فلفل قرمز ۳ سانتی از ریه زن چینی!

کد خبر: ۷۶۳۳۹۰
| |
5418 بازدید
|
۱

یک زن چینی که به دلیل مشکلات تنفسی و سردرد‌های شدید به بیمارستان مراجعه کرده بود با خروج یک فلفل ۳ سانتی از ریه‌اش معالجه شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک؛ یک زن چینی که به دلیل مشکلات تنفسی و سردردهای شدید به بیمارستان مراجعه کرده بود با اتفاق عجیبی مواجه شد.

این زن 41 ساله از اهالی تونگشوآن از توابع استان شانشی چین که به مدت شش سال از مشکلات تنفسی و سردرد رنج می برده، با تشدید علائم بیماری‌اش در نخستین روزهای سال 2018 به بیمارستان منتقل شد. پزشکان پس از بررسی های پیشرفته متوجه وجود جسمی در یکی از ریه های این زن شدند.

«لو لیفنگ»، پزشک معالج این زن گفت: با عکسبرداری دقیق از ریه ها متوجه وجود جسمی در سینه او شدیم. جسم چیزی نبود جز یک فلفل قرمز 3 سانتی متری! در ابتدا سعی کردیم فلفل را بدون جراحی و با میله مخصوص از ریه او خارج کنیم اما فلفل در بخش پایین ریه مانده بود و به دلیل عفونی شدن امکان خروج آن وجود نداشت. در نهایت، با عمل جراحی پیچیده این فلفل را از ریه زن خارج کردیم.

این زن درباره پیشینه قرار گرفتن فلفل در ریه اش توضیح نداد.

به گفته پزشکان، فرو بردن اجسام داخل بینی و راه پیدا کردن آن به ریه امری طبیعی میان کودکان است ولی دلیل روانشناختی آن در بزرگسالان ناشناخته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
خان محمدعلی آقا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۰
سردرد داشت بعد از ریه ش عکس گرفتن
توی ایران اگه بود آمپول هوا بهش میزدن تا از درد خلاص شه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟