صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اظهارات خصمانه وزیر خارجه بحرین علیه ایران

کد خبر: ۷۴۸۷۳۳
| |
5755 بازدید
|
۱
وزیر خارجه بحرین در اظهاراتی خصمانه علیه کشورمان، از کشورهای عربی خواست تا علیه آنچه که آن را حمایت ایران از شبه‌نظامیان در منطقه خواند، متحد شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری بحرین (BNA)، خالد بن احمد آل‌خلیفه در نشست اضطراری و ضد ایرانی اتحادیه عرب که به درخواست عربستان سعودی انجام شد، مدعی شد که بحرین از سوی ایران زخم‌های زیادی را متحمل شده است.

به گزارش ایسنا، این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس همواره از تروریست‌های منطقه مثل داعش پشتیبانی مالی و تسلیحاتی کرده‌اند.

در بیانیه‌ی پایانی این نشست ضد ایرانی اعلام شد که پرونده‌ی ایران به شورای امنیت ارجاع داده خواهد شد.
 
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۱
سلطانپور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۹
وزیرخارجه بحرین غلط کرده بااربابش سلمان احمق وکودن وترامپ ونتانیاهو تهی مغز
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان