ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگیری عامل انتشار تصاویر

کد خبر: ۷۴۳۶۳۸
| |
15940 بازدید
رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه گفت: مجرمی که با انتشار تصاویر شخصی دختر جوان در فضای مجازی باعث مزاحمت و هتک‌حیثیت وی شده بود توسط پلیس فتای استان دستگیر شد.

به گزارش آرمان، علی کریمی گفت: چندی پیش دخترجوانی با در دست داشتن مرجوعه قضائی به این پلیس مراجعه کرد و ادعا کرد که شخصی ناشناس از طریق شبکه‌های اجتماعی، با معرفی وی به‌عنوان فردی بدکاره اقدام به پخش عکس و شماره تماس تماسش کرده است. 

این مقام انتظامی در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع گروهی زبده از کارشناسان سایبری این پلیس وارد عمل شد و با انجام بررسی‌های فنی و تحقیقات لازم، خانمی را در این زمینه شناسایی کردند و پس اخذ مجوز از مقام قضائی، متهمه را دستگیر کردند.

وی هشدار داد: هرگونه سوءاستفاده از فضای مجازی و انتشار اطلاعات و تصاویر شخصی دیگران چه به قصد شوخی و یا با هدف انتقام جرم انجام شود با مرتکبان آن برخورد خواهد شد. 

رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه همچنین از مردم خواست در صورت مواجه و یا مشاهده موارد تخلف و مشکوک آن را به پلیس فتا اطلاع دهند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار