میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جو بایدن: خروج از برجام آمریکا را منزوی می‌کند

کد خبر: ۷۳۶۰۰۰
| |
3233 بازدید
معاون رئیس‌جمهور پیشین آمریکا تاکید کرد که خروج از برجام آمریکا را منزوی می‌کند نه ایران را.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه گاردین جو بایدن معاون باراک اوباما در سخنانی به انتقاد از سیاست‌های ترامپ پرداخت و گفت: ما در حال حرکت در یک مسیر تاریک هستیم.

وی در بخشی از سخنان خود در مورد برجام گفت: خروج از برجام که ترامپ تهدید کرده آن را انجام می‌دهد آمریکا را به جای ایران منزوی می‌کند.

وی تاکید کرد: دفعه بعد دیگر جامعه بین المللی با ما همراه نخواهد بود و چنین اقدامی تاثیری بسیار منفی بر مذاکرات با کره شمالی خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، در حالی که ترامپ اعلام کرده پایبندی ایران به برجام را رد خواهد کرد، وزرای خارجه، دفاع، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا و نیز مشاور امنیت ملی ترامپ تاکید دارند که ماندن در برجام در راستای منافع ملی آمریکاست.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات