برنامه پیاده روی بازنشستگان تامین اجتماعی
کد خبر: ۷۲۹۸۵۸
| | 13172 بازدید
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی گفت: همزمان با روز خانواده و تکریم بازنشستگان برنامه ورزشی پیاده روی بزرگ بازنشستگان تامین اجتماعی همانند سنوات گذشته در سراسر کشور برگزار می شود.
به گزارش ایرنا، از سازمان تامین اجتماعی، حسین شاهوردی افزود: برنامه پیاده روی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی صبح روز ٢٥شهریور (روز خانواده و تکریم بازنشستگان) در پارک ها و اماکن مشخص شده با برنامه های متعدد فرهنگی در تمامی استان ها برگزار می شود.
شاهوردی درباره همایش پیاده روی بازنشستگان در روز 'خانواده و تکریم بازنشستگان' درتهران، گفت: این مراسم در بوستان ولایت و با حضور گسترده بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی برگزار خواهد شد.
وی اظهار داشت: مدیران سازمان تامین اجتماعی سراسر کشور نیز در این مراسم ورزشی و فرهنگی حضور خواهند داشت.
به گزارش ایرنا، برنامه پیاده روی بازنشستگان هرساله با حضور مسئولان سازمان تامین اجتماعی برگزار می شود و پارسال این مراسم با حضور سیدتقی نوربخش مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در محل پارک آب و آتش تهران برگزار شد.
اکنون 42 میلیون بیمه شده از خدمات سازمان تامین اجتماعی بهره مند هستند که 14 میلیون نفر از آنها بیمه شده اصلی و حدود 3 میلیون نفر نیز بازنشسته و مستمری بگیرهستند.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



