ترخیص خودروها و موتور سیکلت های توقیفی به مناسبت اعیاد قربان و غدیر

کد خبر: ۷۲۷۳۱۳
| |
18164 بازدید
سخنگوی ناجا گفت: به مناسبت اعیاد قربان و غدیر تا یک هفته پس از عید غدیر خودروهای توقیفی از سوی پلیس ترخیص می شوند.

به گزارش میزان، سردار سعید منتظرالمهدی گفت: براساس دستور فرمانده نیروی انتظامی به مناسبت اعیاد قربان و غدیر خم، خودروها و موتورسیکلت‌هایی که به علت تخلفات رانندگی تا این تاریخ توقیف شده اند مورد عفو و بخشش قرار گرفته و ترخیص می شوند.

وی ادامه داد: مالکان این خودروها می توانند تا یک هفته بعد از عید غدیر خم با مراجعه به ستادهای ترخیص پلیس راهنمایی و رانندگی در سراسر کشور نسبت به ترخیص وسایل نقلیه خود اقدام کنند.

سخنگوی ناجا این بخشش مشمول وسایل نقلیه ای که با حکم قضایی توقیف شده اند، نمی شود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت