صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قیمت طلا از ین پیشی گرفت

در بحبوحه تنش‌های آزمایش موشکی کره‌شمالی، و برخلاف رویه دیروز بازارهای جهانی، در معاملات امروز طلا از ین به عنوان سرمایه امن پیشی گرفت.
کد خبر: ۷۲۶۰۲۶
| |
3312 بازدید
در بحبوحه تنش‌های آزمایش موشکی کره‌شمالی، و برخلاف رویه دیروز بازارهای جهانی، در معاملات امروز طلا از ین به عنوان سرمایه امن پیشی گرفت.

به گزارش مهر به نقل از بلومبرگ انگلیسی؛ شلیک موشک کره شمالی باعث تقویت گرایش ‌سرمایه‌گذاران مضطرب برای یافتن جایگزینی برای ین ژاپن برای سرمایه‌گذاری ایمن در مواقع بحران شد. به نظر می‌رسد طلا از ین پیشی گرفته است.

تحرکات تحریک‌آمیز کره‌شمالی در روز سه‌شنبه، باعث شد تا با وحشت ایجاد شده، در نهایت طلا بیشتر از ین رشد کند و وقتی ترس‌ها فروکش کرد و بازار آرام شد، این فلز گران‌بهای باستانی تنها ۰.۱ درصد افت کرد درحالی‌که ین ۰.۴ درصد سقوط کرد.

فلز زرد در بازه زمانی سه ماه گذشته در ۶۵ درصد روزهایی که هم ین و هم طلا افزایش یافته‌اند از ین پیشی گرفته است این در حالی‌است که در اوایل امسال تنها ۵۰ درصد از مواقع طلا از ین پیشی می‌گرفت.

قیمت طلا از ین پیشی گرفت


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟