میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

درخواست حماس از گوترش برای پایان محاصره غزه

کد خبر: ۷۲۵۸۹۶
| |
3464 بازدید
درخواست حماس از گوترش برای پایان محاصره غزهجنبش حماس با استقبال از سفر دبیرکل سازمان ملل متحد به نوار غزه از وی خواست برای پایان دادن به محاصره این نوار به رژیم صهیونیستی فشار وارد نماید.

به گزارش مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از سفر «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد به نوار غزه استقبال کرد.

حماس سفر گوترش به نوار غزه را اشاره مهمی به جایگاه و اهمیت این نوار در معادله مقابله با اشغالگران اسرائیلی و همچنین وخامت اوضاع انسانی ساکنان آن برشمرد.

در همین راستا، «فوزی برهوم» سخنگوی جنبش حماس شامگاه سه شنبه از دبیرکل سازمان ملل خواست در این سفر با خانواده های اسرای فلسطینی در زندان های اسرائیل، بیماران محروم از سفر و درمان، صاحبان خانه های ویران شده و قربانیان تجاوز اسرائیل و محاصره اعمالی توسط این رژیم دیدار کند.

حماس همچنین از گوترش خواست تا برای رفع محاصره نوار غزه و پایان دادن به درد و رنج دو میلیون فلسطینی که در بزرگترین زندان جهان زندگی می کنند تلاش نماید.

این جنبش از دبیرکل سازمان ملل خواست به رژیم اشغالگر برای توقف اقدامات خود علیه مردم فلسطین و مقدسات اسلامی و مسیحی و نیز نقض حقوق اسرای فلسطینی فشار وارد کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات