میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رایزنی عارف برای پیگیری اعتصاب غذای کروبی

کد خبر: ۷۲۲۳۸۹
| |
7619 بازدید

سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی از رایزنی رییس و اعضای این فراکسیون با معاون اول رییس جمهور و وزرای مربوطه برای پیگیری موضوع اعتصاب غذای کروبی خبر داد.

بهرام پارسایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اعضای فراکسیون امید در حال پیگیری موضوع اعتصاب غذای آقای کروبی هستند و در این راستا با معاون اول رییس جمهور، وزیر کشور، وزیر اطلاعات و وزیر خارجه و رییس مجلس مذاکراتی داشته‌اند.

وی افزود: همه متفق‌القول هستند که این موضوع باید حل شود، چرا که به نفع نظام نیست و نباید برای نظام هزینه تراشی شود.

پارسایی اضافه کرد: با توجه به این که رفع حصر و پیگیری وضعیت محصورین جزو مهم‌ترین مطالبات مردم از آقای روحانی در زمان انتخابات بوده می‌طلبد که ایشان با توجه به ارتباطاتی که دارند موضوع را به صورت ویژه پیگیری کنند.

به گزارش ایسنا، در حاشیه جلسه علنی صبح امروز (پنج‌شنبه) مجلس، کمیته پیگیری رفع حصر فراکسیون امید نیز تشکیل جلسه داد و رایزنی‌های زیادی بین محمدرضا عارف، رییس فراکسیون و سایر اعضای این فراکسیون با معاون اول رییس جمهور، رییس مجلس شورای اسلامی، وزاری اطلاعات و کشور در جریان بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات