ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قتل‌عام در میرزا اولنگ سرپل افغانستان توسط طالبان

مقام‌ها در ولایت سرپل گفته اند که طالبان پس از تصرف منطقه‌ی میرزااولنگ ولسوالی قیصار سرپل دست به کشتار جمعی زده‌اند.
کد خبر: ۷۱۹۹۰۶
| |
7668 بازدید

مقام‌ها در ولایت سرپل گفته اند که طالبان پس از تصرف منطقه‌ی میرزااولنگ ولسوالی قیصار سرپل دست به کشتار جمعی زده‌اند.

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری صنا، ذبیح الله امانی، سخنگوی والی سرپل گفت: «افراد وابسته به گروه طالبان پس از تصرف این منطقه دست به کشتار افراد ملکی و نیروهای خیزش مردمی و پلیس محلی زده‌اند».

آقای امانی تأکید می‌کند که در میان کشته‌شده‌ها زنان و کودکان نیز شامل اند، اما تاکنون آمار دقیق کشته‌ شده‌های این رویداد مشخص نیست. گزارش‌های تایید نشده می‌رساند که طالبان بین ۱۵ تا ۲۰ تن را در منطقه‌ی میرزا اولنگ کشته‌اند.

افق نوشت: سخنگوی والی سرپل همچنان می‌گوید، افراد وابسته به گروه طالبان اماکن مقدس و مساجد را نیز آتش زده‌اند. روز گذشته طالبان مسلح کنترل منطقه‌ی میرزا اولنگ ولسوالی قیصار را بدست گرفتند.

میرزا اولنگ از مناطق استراتیژیک در ولایت سرپل است که با مرکز این ولایت ۲۰ کیلومتر فاصله دارد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟