صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جنگ پایان ناپذیر آمریکا در افغانستان

روزنامه انگلیسی تایمز امروز در گزارشی به روند جنگ چندین ساله آمریکا در افغانستان پرداخت و آن را "جنگی پایان ناپذیر" توصیف کرد.
کد خبر: ۷۰۳۹۶۴
| |
2010 بازدید

 روزنامه انگلیسی تایمز امروز در گزارشی به روند جنگ چندین ساله آمریکا در افغانستان پرداخت و آن را "جنگی پایان ناپذیر" توصیف کرد.

العالم - روزنامه تایمز نوشت: آمریکا درحال طولانی ترین نبرد خود به سر می برد زیرا بعد از 16 سال با کمک انگلیس و سایر اعضای ناتو، جنگ ادامه همچنان ادامه دارد و جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا می گوید که "جنبش طالبان در گذشته قوی بود و برای یک سال دیگر قوی خواهد بود".

این روزنامه به تصمیم رئیس جمهور آمریکا برای دادن آزادی عمل به مسئولان نظامی جهت استقرار نیروهای مورد نیاز خود به منظور بازپس گیری مناطق اشغالی توسط طالبان و جلوگیری از ظهور داعش در افغانستان اشاره کرد اما افزود: راهبرد نظامی به تنهایی برای پیروزی در جنگ کافی نیست دونالد ترامپ باید برای آمریکایی ها شرح دهد که چرا نیروهای آمریکایی را در افغانستان مستقر می کند و پیروزی در این کشور چه زمانی خواهد بود؟

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟