صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

انتقاد امارات از استفاده قطر از لفظ "محاصره" به جای "تحریم"

وزیر مشاور در امور خارجه امارات از سیاست قطر در تبلیغ تحریم‌های اعمال شده علیه این کشور با عنوان "محاصره" انتقاد کرد.
کد خبر: ۷۰۲۹۶۲
| |
2287 بازدید

وزیر مشاور در امور خارجه امارات از سیاست قطر در تبلیغ تحریم‌های اعمال شده علیه این کشور با عنوان "محاصره" انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه مستقل رأی الیوم، انور قرقاش، وزیر مشاور در امور خارجه امارات در توییتر نوشت: قطر درحالی از صفت "محاصره" استفاده می‌کند که بنادر و فرودگاه‌های این کشور باز هستند. تلاش دوحه برای استفاده از لفظ "محاصره" به جای "تحریم" نشان می‌دهد که قطر می‌خواهد از بحران فرار کرده و آن را به سمت و سوی دیگری بکشاند.

وی گفت: فرار از بحران با تکرار کردن واژه‌های "محاصره" و "حقوق بشر" هیچگاه نمی‌تواند بر حمایت دوحه از "تروریسم و تندروی" سرپوش بگذارد. خشم برادران ما و تدابیر مهم‌شان بعد از صبر طولانی در برابر توطئه‌ای صورت گرفته که به آن‌ها ضرر رسانده است. اگر بحث از مظلومیت باشد این حق برادران ماست نه حق دوحه.

قرقاش تأکید کرد: راه‌حل اصلی این مشکل تغییر رویکرد و تعامل طبیعی با محیط و توقف حمایت از "تندروی و تروریسم" است. کشورهای تحریم کننده قطر همچنان حکمت و درایت خود را حفظ کرده و روش درستی در قبال دوحه اتخاذ می‌کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...