صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مهمانی جنجالی امیر قطر

کد خبر: ۷۰۱۰۵۲
| |
19643 بازدید
|
۱
چند ساعت بعد از قطع روابط میان عربستان، مصر، امارات و بحرین با قطر، امیر قطر مراسم افطاری را با حضور علما، قضات و شخصیت‌های دینی از جمله یوسف قرضاوی برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری قطر، در این مراسم افطار جاسم بن حمد آل ثانی، نماینده شخصی امیر قطر و یوسف قرضاوی، رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمین که از او به عنوان پدر معنوی اخوان المسلمین یاد می‌شود حضور داشتند.

در این مراسم مسئولان قطری قرضاوی را به گرمی به حضور پذیرفتند.

امیر قطر هر سال مراسم افطار را برای علما، قضات و شخصیت‌های دینی برگزار می‌کند.

مراسم افطار چند ساعت بعد از قطع روابط دیپلماتیک عربستان، مصر، امارات و بحرین با قطر برگزار شد. این کشورها قطر را به "حمایت از تروریسم" متهم کرده‌اند هر چند قطر این اتهامات را تکذیب و تأکید کرده که برخی برای تخریب وجهه دوحه تلاش می‌کنند.

تنش میان این کشورها از زمانی آغاز شد که خبرگزاری رسمی قطر (قنا) اظهاراتی را از امیر این کشور منتشر کرد که وی در آن از حزب الله و ایران و حماس تقدیر کرده است. با این حال دوحه اعلام کرد که سایت خبرگزاری قطر هک شده بود و امیر قطر چنین اظهاراتی ایراد نکرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۶
یوسف قرضاوی خودش از عوامل تفرقه انگیز بین مسلمانان هست. خیلی بده ادم با طناب پوسیده قرضاوی بره تو چاه.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟