صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاهش ۱۳ درصدی تلفات ترافیکی نوروز

کد خبر: ۶۹۹۱۲۰
| |
2952 بازدید

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از کاهش ۱۳ درصدی تلفات ترافیکی در طرح نوروزی امسال خبر داد و گفت: آمارهای به دست آمده نشان می‌دهد ۷۲ درصد کشته‌شدگان سوانح ترافیکی نوروزی مرد بودند.

به گزارش تسنیم، احمد شجاعی در جلسه هماهنگی طرح‌های ویژه ترافیکی با اشاره به کاهش آمار تلفات ترافیکی در فروردین‌ماه امسال اظهار داشت: در فروردین‌ماه 96 شاهد کاهش قابل توجه تلفات ترافیکی به نسبت مدت مشابه سال قبل بودیم و تعداد تلفات ترافیکی در این ماه از 1327 نفر در سال 95 به 1164 نفر در سال جاری رسید که نشان از کاهش 13 درصدی تلفات سوانح ترافیکی در فروردین‌ماه دارد.

رئیس سازمان پزشکی قانونی با اشاره به تحلیل آمار سوانح ترافیکی در طرح نوروزی از وقوع بیشترین تلفات ترافیکی در روزهای 29 و 26 اسفندماه خبر داد و افزود: آمارهای به دست آمده نشان می‌دهد که 42 درصد تلفات ترافیکی به دنبال برخورد دو وسیله نقلیه، 28.6 درصد براثر واژگونی و 18.6 درصد براثر برخورد با عابرین رخ داده است و این در حالی است که 29 درصد جانباختگان حوادث ترافیکی طرح نوروزی، در سنین 30 تا 49 سال قرار داشتند.

وی اضافه کرد: آمارها نشان می‌دهد  72 درصد کشته‌شدگان سوانح ترافیکی در نوروز امسال مرد بوده و 46 درصد این افراد دارای تسهیلات پایین‌تر از دیپلم بودند.

شجاعی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به گزارش‌های به دست آمده 53 درصد متوفیان در این طرح در محل، 7.4 درصد در حین انتقال و حدود 38 درصد در بیمارستان‌ها جان خود را از دست داده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار