همبستگی مردم فلسطین با اسیران خود در زندان‌ها

کد خبر: ۶۹۰۷۹۷
| |
3023 بازدید

هزاران شهروند فلسطینی چهارشنبه شب برای اعلام همبستگی با اسیران خود در زندان‌های رژیم صهیونیستی که دست از غذا کشیده اند، در کنار مجسمه «نلسون ماندلا» واقع در شهر رام الله تظاهرات کردند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه از رام الله، معترضان در این تظاهرات با فریاد «آزادی .. آزادی» تصاویری از «مروان البرغوثی» رهبر برجسته جنبش فتح را با خود حمل می کردند که اعتصاب غذای زندانیان در زندان های رژیم صهیونستی با دعوت وی آغاز شده است.
 
« محمود الزیاده» شهروند فلسطینی که پسرش بیش از 15 سال از عمر خود را در زندان‌های اسرائیل می گذراند، در این باره گفت: خانواده اسیران هیچ خبری از فرزندان خود ندارند و آنها در نگرانی دائمی به سر می برند.
 
زندان‌های رژیم صهیونیستی به دلیل آنچه آنها دلایل امنیتی بیان کرده‌اند، به «هند عفانه» شهروند زن فلسطینی نیز اجازه ندادند تا با 2 فرزند زندانی اش ملاقات کند.
 
از سوی دیگر مروان البرغوثی در پیام روز چهارشنبه خود ضمن بیان این که اسرائیل نمی تواند ما را ساکت کند، تاکید کرد: به اعتصاب غذا ادامه می دهیم هرچند که هزینه‌های گزافی درپی داشته باشد.
 
در نتیجه رفتارهای غیر انسانی رژیم صهیونیستی و اعمال شکنجه های جسمی و روحی علیه اسیران فلسطینی، شماری از این اسیران از 17 روز گذشته اعتصاب غذا کرده‌اند.
 
در پی این اقدام، اسیران فلسطینی در زندان‌های دیگر رژیم صهیونیستی نیز در اعتراض به وضعیت نامناسب زندان‌ها و بی توجهی به وضعیت بهداشت و احقاق حقوق شان، به اعتصاب کنندگان غذا پیوستند؛ به طوری که تنها طی چند روز تعداد آنان به 2 هزار تن رسید.
 
بر اساس آمار منتشر شده از سوی نهادهای فلسطینی، حدود 6 هزار و 500 فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی هستند که 57 تن از آنها زن و 300 کودک کم و سن و سال هستند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت