وجود مواد شیمیایی غیرمجاز در عمق اقیانوس آرام

کد خبر: ۶۶۷۶۲۸
| |
9760 بازدید
کارشناسان محیط زیست به وجود انواعی از مواد شیمیایی در اعماق اقیانوس آرام پی برده‌اند که استفاده از آنها در دهه ۱۹۷۰ ممنوع اعلام شده است.

به گزارش ایسنا، در این بررسی کارشناسان محیط زیست از مشاهده انباشت مقادیر نسبتا زیادی از مواد آلاینده همچون PCB و PBDE در اکوسیستم‌های عمیق دریا شگفت زده شدند.

این ترکیب‌ها که در قرن بیستم کاربرد گسترده‌ای داشتند سمی هستند و در محیط زیست جمع می‌شوند.

در این بررسی دکتر "آلان جامیسون" از دانشگاه نیوکاسل انگلیس به ارزیابی سطح آلاینده‌ها در بافت چربی جاندارانی موسوم به "دوجورپایان" در عمق اقیانوس آرام پرداخت.

آلاینده‌های موجود در بدن "دوجورپایان" شامل PCB و PBDE بوده که به طور معمول به عنوان عایق‌های الکتریکی و مقاوم در برابر آتش استفاده می‌شود.

به گزارش شبکه خبری بی بی سی، این ترکیب‌های شیمیایی که از طریق حوادث صنعتی و تخلیه زباله‌ها وارد محیط زیست می‌شوند به طور طبیعی تجزیه نشده و در محیط زیست باقی می‌مانند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟