مدیر بافت و بناهای تاریخی شهرداری تهران با اشاره به اینکه مهمترین چالش در تهران بحث ایمنی بازار است، گفت: لایحه ساماندهی بازار 2 سال است به میراث فرهنگی ارسال شده ولی این لایحه همچنان مسکوت مانده و کسی توجهی به آن نکرده است.
به گزارش فارس، محمد باقر خسروی با اشاره به حادثه پلاسکو گفت: این ساختمان ایمن نبود و بحث ناایمن بودن ساختمان ها در تهران بسیار با اهمیت است.وی به بحث ایمنی بناهای تاریخی اشاره کرد و گفت: بر اساس مقررات ملی ساختمان مسئولیت ایمنی بناهای تاریخی شهر تهران با سازمان میراث فرهنگی است.
مدیر بافت و بناهای تاریخی شهرداری تهران گفت: باید بر اساس مقرارت ملی ساختمان بحث آتش نشانی و غیره در این بناها دیده شود.خسروی با تاکید بر این موضوع که مهمترین چالش در تهران بحث ایمنی بازار است، گفت: بر اساس مصوبه کمیسیون ماده 5 بحث ساماندهی بازار تهران مطرح شده است.وی ادامه داد: لایحه ساماندهی بازار تهران را 2 سال است برای سازمان میراث فرهنگی ارسال کرده ایم ولی این لایحه مسکوت مانده و کسی توجهی به آن نکرده است.