صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در تعطیلات کریسمس

هشدار پلیس آمریکا درباره حملات تروریستی

پلیس آمریکا درباره حملات تروریستی در جشن‌های سال نو به شهروندان این کشور هشدار داد.
کد خبر: ۶۵۰۸۱۳
| |
3032 بازدید
 پلیس آمریکا درباره حملات تروریستی در جشن‌های سال نو به شهروندان این کشور هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، در پی انتشار فراخوان‌هایی در پایگاه‌های اینترنتی نزدیک به گروه تروریستی داعش، مقامات پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) به پلیس‌های محلی در مورد احتمال حمله به کلیساها در جشن‌های سال نو میلادی هشدار دادند.
این هشدار در یک اطلاعیه که به مقامات محلی اختصاص دارد منتشر شده است اما هیچ اشاره‌ای به یک تهدید خاص نمی‌کند.

هشدار «اف بی آی» و وزارت امنیت داخلی آمریکا پس از انتشار فهرستی از کلیساهای آمریکا در پایگاه‌های اینترنتی افراط‌گرایان در اقدامی پیشگیرانه صادر شد.
در این اطلاعیه آمده است: «هواداران داعش به انتشار فراخوان‌هایی برای الهام گرفتن از حملات به تجمعات مردمی به مناسبت جشن‌های سال نو ادامه می دهند و به ویژه کلیساها هدف مورد نظر آنهاست.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟