توصیه سردار مومنی به زائران کربلا

کد خبر: ۶۳۹۰۲۴
| |
4265 بازدید
جانشین رئیس پلیس کشور به زائران ایرانی توصیه کرد در عراق با خودروهای دارای شناسنامه تردد کنند.

به گزارش میزان، سردار اسکندر مومنی جانشین فرمانده نیروی انتظامی در بازدید از مرز بین المللی شلمچه روند تردد زوار در این مرز را ارزیابی و بر روان سازی ترافیک و تسهیل در تردد زائران اربعین حسینی تاکید کرد. 
  
وی همچنین در بازدید راههای منتهی به مرز شلمچه ایمنی مسیرها را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: تمهیدات لازم برای امنیت ترافیکی محورهای منتهی به مرزهای شلمچه و چذابه اندیشیده شده و امیدواریم حوادث ترافیکی در این مسیرها نداشته باشیم. 
  
سردار مومنی با توصیه به زائران اربعین حسینی گفت: زائران در آن سوی مرز شلمچه از خودروهای شناسنامه داری که تحت کنترل ماموران امنیتی کشور هستند برای رسیدن به شهر بصره و نجف استفاده کنند. 
  
جانشین فرمانده نیروی انتظامی بعد از ظهر امروز از گذرگاه مرزی چذابه در استان خوزستان بازدید می کند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت