صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مصدومیت بلای جان مدافع تیم ملی

کد خبر: ۶۳۸۲۹۵
| |
5994 بازدید
بنا به گزارش رسانه‌های قطر هافبک ایرانی الاهلی از کمند مصدومیت رها شد.
به گزارش تابناک ورزشی، بنا به گزارش رسانه‌های قطر مجتبی جباری، هافبک ایرانی الاهلی از کمند مصدومیت رها شده است و برای بازی تدارکاتی برابر عراق خواهد رسید.

روزنامه الشرق قطر نوشت: کادر پزشکی الاهلی در دوران تعطیلات تمام سعی خود را کرد تا بازیکنان مصدوم خود را از جمله مجتبی جباری را از مصدومیت رها کنند. جباری در آستانه اکنون خوب شده است و در بازی‌های آینده شرکت خواهد کرد.

از طرف دیگر این روزنامه قطری درباره پژمان منتظری، مدافع ملی‌پوش کشورمان که در این تیم بازی می‌کند، نوشت: از طرف دیگر منتظری دیگر بازیکن ایرانی الاهلی نیز در تمرینات شرکت می‌کند ولی اصلا نمی‌تواند بازی کند به همین خاطر مسئولان باشگاه الاهلی سید عدنان، مدافع بحرینی را در نقل و انتقالات تابستانی جذب کرد. احتمال بازگشت منتظری در پنجره نقل و انتقالات زمستانی به میادین زیاد است ولی ماندن او در ترکیب تیم به نظر یوسف آدم مربی قطری بستگی دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟