تصویب برنامه مقابله با سالمند آزاری

کد خبر: ۶۲۶۶۸۲
| |
3184 بازدید
رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان بهزیستی کشور از تصویب برنامه پیشگیری و مقابله با سالمندان آزاری در جلسه امروز سه شنبه 6 مهر شورای ملی سالمندان خبر داد.
 
به گزارش میزان، فرید براتی سده گفت: سرانجام پس از گذشت بیش از یک سال قرار است امروز جلسه شورای ملی سالمندان با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شود.

وی افزود: در این جلسه قرار است مصوباتی که پیش تر تدوین شده اند به تصویب نهایی برسند.

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان از نهایی شدن برنامه پیشگیری و مقابله با سالمند آزاری خبر داد و اظهارکرد: قرار شده برنامه پیشگیری و مقابله با سالمند آزاری به تصویب رسد تا از این طریق مشکلات این قشر کاهش یابد.

براتی سده ادامه داد: همچنین قرار است آموزش هایی در رابطه با چگونگی مقابله با سالمند آزاری به شهروندان ارائه شود تا آنها نیز بتوانند در طرح بهزیستی مشارکت داشته باشند.

وی در خصوص اقدامات صورت گرفته به منظور ارائه خدمات بیمه ای به سالمندان تصریح کرد: یکی دیگر از مصوبات شورای ملی سالمندان، ارائه بسته حمایت از بیمه های مراقبتی طولانی مدت است و این مصوبه نیز در جلسه امروز با وزیر رفاه به تصویب خواهد رسید.

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان با انتقاد از تدوین 3 سند ملی سالمندان در کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر شاهد هستیم که از سوی وزارت بهداشت، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و سازمان بهزیستی سند ملی سالمندان تدوین شده اما پراکندگی این سندها هیچ سودی نخواهد داشت.

براتی سده در خصوص سند تدوین شده ویژه سالمندان در سازمان مدیریت و برنامه ریزی اذعان کرد: این سند توسط پزشکان به تصویب رسیده و تنها مسائل پزشکی سالمندان در آن مورد توجه قرار گرفته این در حالی است که یک سالمند علاوه بر نیازهای درمانی به مسائل حمایتی و رفاهی نیز نیازمند است.

وی تاکید کرد: به دنبال این هستیم که تنها یک سند ملی سالمندان در کشور داشته باشیم و تمام اسناد موجود در این رابطه به صورت یکپارچه درآیند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت