صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دزدی از وزیر ورزش پرتغال در ریو

از وزیر ورزش پرتغال در نزدیکی محل برگزاری مسابقات رویینگ در ریو دزدی شد.
کد خبر: ۶۱۲۸۲۵
| |
3669 بازدید
از وزیر ورزش پرتغال در نزدیکی محل برگزاری مسابقات رویینگ در ریو دزدی شد.

به‌ گزارش ‌ایسنا و به نقل از سایت RT، تیاگو برانداو رودریگس در حالی که از مسابقات دوچرخه‌سواری جاده به هتل خود بازمی‌گشت با دو مرد روبرو می شود که او را با چاقو تهدید می‌کنند و از او پول و تلفن همراهش را می‌دزدند.

وزیر و همراهانش هیچ کدام آسیب ندیدند. این اتفاق در نزدیکی ساحل ایپانما اتفاق افتاده است. البته ساعاتی بعد اعلام شد یکی از سارقان شناسایی شد. او جوانی 26 ساله است که پیش از این به دلیل قاچاق مواد مخدر در زندان بوده است. بعد از این اتفاق، وزیر ورزش پرتغال برنامه خود را برای اقامت در برزیل را تغییر نداد و همچنان قصد دارد که برای تماشای بازی‌ها در ریو بماند.

این اتفاق چندمین حادثه دزدی در روزهای اخیر بوده است. پیش از این نیز از ورزشکاران و مربیان روئینگ استرالیایی و خانه روسیه دزدی شده بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟