صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سیف: تورم به کمتر از ۱۰ درصد رسیده است

رئیس کل بانک مرکزی گفت: نظام بانکی نقشی جدی در اقتصاد مقاومتی دارد و همدلی، حلقه‌ای موثر در این بخش است.
کد خبر: ۶۰۹۹۳۱
| |
3297 بازدید
رئیس کل بانک مرکزی گفت: نظام بانکی نقشی جدی در اقتصاد مقاومتی دارد و همدلی، حلقه‌ای موثر در این بخش است.

به گزارش تسنیم، ولی‌الله سیف عصر امروز در جلسه ستاد تسهیل تولید در محل استانداری خراسان رضوی اظهار داشت: نظام بانکی نقشی جدی در اقتصاد مقاومتی دارد و همدلی، حلقه‌ای موثر در این بخش است.

وی با اشاره به اینکه تورم به کمتر از 10 درصد رسیده است بیان کرد: با این وجود انتقاد از دولت این است که چرا سیاست انقباضی در پیش گرفته اما در عین حال سال گذشته 30 درصد رشد نقدینگی داشتیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟