میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستور حیدر العبادی درمورد حشد الشعبی

نخست وزیر عراق طی دستوری حشد الشعبی (نیروهای مقاومت مردمی) را نیروهای رسمی تحت امر نخست وزیری اعلام کرد.
کد خبر: ۶۰۹۶۹۰
| |
6783 بازدید
نخست وزیر عراق طی دستوری حشد الشعبی (نیروهای مقاومت مردمی) را نیروهای رسمی تحت امر نخست وزیری اعلام کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از المیادین، براساس دستور رسمی حیدر العبادی نخست وزیر عراق، حشد الشعبی بخشی از سازمان نظامی عراق شد. بر همین اساس این نهاد باید فرمانده، جانشین فرماندهی، گردان های نظامی، دفاتر ستادی داشته باشد و نیروهای آن نیز باید ضمن تجهیز شدن، دارای آموزش های منظم باشند.

در همین راستا فرمانده پلیس فدرال عراق سروان رائد جودت گفت: ما عزم کرده ایم که تا تمام عراق را آزاد کنیم به همین دلیل تمام قوای خود را برای ورود به عملیات آزادی موصل که به فرماندهی فرمانده کل قوا انجام خواهد شد آماده کرده ایم. وی گفت تلاش هایی که برای ترور شخصیت های پلیس فدرال انجام شد موجب شد روحیه و عزم مردان ارتش و حشد الشعبی برای آزادی موصل دو چندان شود.

حشد الشعبی یا نیروهای مردمی عراق در سال 2014 به وجود آمد و شامل بیش از 40 گروه است که این گروه ها در مقابله با داعش با ارتش این کشور همکاری می کنند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت