صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

حراج تورهای ترکیه بعد از انفجار فرودگاه استانبول!

کد خبر: ۶۰۱۷۸۵
| |
28483 بازدید
|
با وجود مرگ یک ایرانی در انفجار فرودگاه آتاتورک استانبول، آژانس‌های ایرانی نه تنها تبلیغ تورهای ترکیه را متوقف نکرده‌اند، بلکه از صبح امروز (چهارشنبه) حراج این تورها را آغاز کرده‌اند تا مشتریان وحشت‌زده‌شان را از منصرف شدن باز دارند.

به گزارش ایسنا، طبق آخرین اطلاعات اعلام شده از سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در استانبول، در حادثه تروریستی شب گذشته در فرودگاه آتاتورک، یک نفر ایرانی کشته و پنج ایرانی دیگر زخمی شده‌اند.

حسن قشقاوی ـ معاون پارلمانی و کنسولی و امور ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه ـ همچنین از حال وخیم یکی از ایرانی‌ها که در انفجار شب گذشته زخمی شده خبر داده و بیان کرده که امیدوار است تعداد مجروحین و کشته‌شدگان ایرانی در این حادثه افزایش پیدا نکند.

سفارت ایران در ترکیه هنوز پیام‌های هشداردهنده‌ی خود را برای اتباع ایرانی که قصد سفر به ترکیه داشته‌اند، اعلام نکرده است. از سوی دیگر اما طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری ایران، تمام پروازها به مقصد فرودگاه آتاتورک استانبول کنسل شده است.

با این حال در شرایطی که ترکیه شب پرالتهابی را پشت سر گذاشته، اما برخی آژانس‌های گردشگری ایران بدون توقف، کماکان به تبلیغ تورهای این مقصد آن‌هم با رقمی نازل‌ ادامه می‌دهند. طبیعتا وضع موجود باعث شده جمعیت قابل توجهی از سفر به این کشور انصراف دهند و آژانس‌هایی هم که قبلا خدمات را چارتر کرده‌اند، برای جبران خسارت‌های خود، تورهای VIP را با آفرهای ویژه‌ به فروش بگذارند، به امید آن‌که مسافران وحشت‌زده از اتفاق فرودگاه آتاتورک را ترغیب کنند.

این اقدام برخی آژانس‌ها در شرایط حاضر تا آنجا پیش رفته که تورهایVIP  که تا دیروز بالای یک و نیم میلیون تومان قیمت داشت، حالا با قیمت ۹۵۰ هزار تومان به فروش گذاشته شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۹
انتشار یافته: ۱۱
ناشناس
|
Australia
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
افر نه پیشنهاد
شايان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
ريسك جان پاي مسافر؟؟!!!!
افشین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
دیگه مردم باید عاقل باشند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
فقط 100 هزار تومن تخفیف ؟ شما به این میگید حراج ؟!
ناشناس
|
United States
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
اوه د بریم خوب شد گفتین
سروش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
یک زمانی عکس کودک سوری که دریا جسد آنرا به ساحل آورد، از ذهنم خارج نمی شد، مگر دنیا بی صاحب است که بزنی و در بری.
Ramin Mohammadnejad
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
از ماست كه برماست

خودمون به خودمون هم احترام نمى زاريم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
فقط به فکر جیب خودشونند و اصلا برای جان مردم اهمیت قائل نیستند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
بعد از اتفاقات ناگوار در عربستان و عراق هجمه همه جانبه ای باری عدم اعزام ایرانیان در کشور شروع شد ولی در قبال تعداد مکرر این اتفاقات در ترکیه هیچ کس حتی هشدار هم نمیدهد و شرایط کشور جنگ زده ترکیه را تبیین نمیکند .
محمود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
یعنی با این اختلاف قیمت شما می‌تونی به قیمت واقعی توری که می‌خوای بخری پی‌ببری. یعنی قیمت قبلی حدودا دو برابر قیمت تموم شده بود.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...