تمجید کری از نقش ایران در مبارزه با داعش در عراق

خارجه آمریکا با اذعان به نقش مفید ایران در مبارزه با داعش در عراق، گفت ارتباط مستقیم وزرای خارجه ایران و آمریکا به حل بحران‌های جهانی کمک می‌کند.
کد خبر: ۶۰۱۶۳۲
| |
7786 بازدید
جان کری وزیر خارجه آمریکا با اذعان به نقش مفید ایران در مبارزه با داعش در عراق، گفت ارتباط مستقیم وزرای خارجه ایران و آمریکا به حل بحران‌های جهانی کمک می‌کند.

به گزارش فارس، جان کری وزیر خارجه آمریکا روز سه‌شنبه گفت حضور ایران در عراق، در مبارزه با داعش «مفید» بوده است.

به نوشته سایت شبکه سی‌ان‌ان، وی این صحبت را در جشنواره ایده‌های «آسپن» و در پاسخ به این سوال که آیا نقش ایران «مفید بوده یا مخرب» مطرح کرده است.

کری گفته است: «ببینید، همانطور که همه می‌دانند ما با ایران چالش‌هایی داشته‌ایم و داریم روی آن چالش‌ها کار می‌کنیم. اما می‌توانم به شمار بگویم که ایران در عراق به انحا مشخصی مفید بوده است. آن‌ها به وضوح بر داعش متمرکز هستند. به همین خاطر قطعا منفعت مشترکی داریم.»

وی با اشاره به برقرار شدن تماس مستقیم میان وزرای خارجه آمریکا و ایران، گفت این امر به تسهیل حل بحران‌های جهانی کمک می‌کند.

روز سه‌شنبه، «برت مک‌گورک» نماینده رئیس‌جمهور آمریکا در ائتلاف هم نقش نیروی بسیج مردمی عراق را مفید خوانده و گفته بود اغلب این نیروها تحت فرمان ارتش و دولت فعالیت می‌کنند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت