آخرین وضعیت تبدیل زندان اوین به پارک

رئیس سازمان زندان‌ها خبر داد:پیش‌نویس تفاهمنامه‌ اولیه تبدیل اوین به پارک را به شهرداری تهران ارسال کردیم.
کد خبر: ۶۰۱۵۵۱
|
۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۰ 28 June 2016
|
5042 بازدید
|
۳
رئیس سازمان زندان‌ها خبر داد:پیش‌نویس تفاهمنامه‌ اولیه تبدیل اوین به پارک را به شهرداری تهران ارسال کردیم.

به گزارش ایسنا، اصغر جهانگیر در حاشیه برگزاری همایش سراسری هفته قوه‌ قضائیه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر آخرین وضعیت تبدیل زندان اوین به پارک اظهار کرد: پیش‌نویس تفاهمنامه اولیه آماده شده و دو، سه روز پیش آن را به شهرداری تهران فرستادیم. تعهدات دو طرفه مطرح شده و نیازمند این هستیم تا شهرداری جایی را برای انتقال زندانیان آماده کند و آن را تحویل سازمان زندان‌ها دهد تا در آن صورت ما بتوانیم زندانیان را به آن مکان انتقال دهیم.

وی با بیان اینکه در استان تهران زندان به آن معنایی که گفته می‌شود وجود ندارد و بیشتر زندان‌ها در استان البرز هستند، تصریح کرد: از مدت‌ها پیش استاندار البرز اعلام کرد هر استانی باید زندان خودش را داشته باشد و ما نیازمند این هستیم که یکسری از زندان‌ها به استان‌ تهران منتقل شود.
وی در خصوص زندان استان تهران توضیح داد: راه‌اندازی این زندان 4 فاز دارد که هر فاز 2 هزار نفر جمعیت دارد و در مجموع اگر تمام فازها تکمیل شوند، 10 هزار نفر ظرفیت در زندان تهران بزرگ وجود دارد.

رییس سازمان زندان ها در جواب سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا این طرح انتقال زندانی ها  برخلاف تفکیک و طبقه بندی زندانی ها است یا خیر؟ پاسخ داد: در زندان تهران بزرگ تفکیک زندانیان صورت می‌گیرد. محکومان از یکدیگر تفکیک می‌شوند. محکومان باسابقه از بی‌سابقه، محکومان جرایم خشن از محکومین عادی و متهم از محکومین جدا می‌شوند.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری در خصوص آخرین وضعیت پابند و دستبند الکترونیکی برای زندانیان گفت: بومی‌سازی این موضوع در دستور کار است.  در این زمینه تفاهمنامه‌ای را با معاونت قضایی به امضا رساندیم و نمونه‌هایی از آن نیز مورد بررسی قرار گرفته که ایراداتی به آن وارد است، البته باید بگویم زیرساخت‌ها هم مشکل دارند و اپراتورها در این زمینه با ما همراهی نکردند و اینترنت کامل نیست و نقاط کوری در این زمینه وجود دارد. در این زمین نیازمندی‌هایی وجود دارد که باید تصحیح شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
ايرجي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
راه اندازي اين زندان ٤ تا فاز داره با ظرفيت هر كدام ٢٠٠٠ نفر ، بعد جمعش ميشه ١٠٠٠٠ نفر !؟؟؟؟؟
hamid
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
امیدوارم امضا نشه چون بازم اپارتمان سازی اونجا هم پر میشه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
حیف نیست هتل رو خراب میکنن جاش پارک میسازن؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # پل ترامپ
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت