بازدید 50038

پرداخت «حق آرایش» به پرستاران زن در بیمارستان!

پرستار جوان می‌گوید: «اینجا تیپ زدن از شرایط مهم کار کردن است اما چون لوازم آرایش گران است، مسئولان بیمارستان خارج از فیش حقوقی، مبلغی را برای تامین هزینه‌های مذکور به حسابشان واریز می کنند.»
کد خبر: ۵۹۶۸۹۶
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۲ 12 June 2016
این دیوارهای خوش رنگ و عطر و بوهای خوب که کمی انسان را از یاد مرگ غافل تر می کند، اگرچه تنها ارمغان حضور در بیمارستانهای شیک و نو نوار خصوصی پایتخت نیست اما هرچه هست، با برخی تصاویر و نماهای رنگ و رو رفته همتاهای دولتی شان حسابی متفاوت است.

یه گزارش مشرق، بر خلاف آن فیلم های معروف دهه هفتاد که تا پرستار از اتاق عمل بیرون می آمد، کمی مقنعه اش را مرتب می کرد و خبر مرگ عزیزمان را با سر تکان دادن و نهایتا "متاسفم" اعلام می کرد، حالا نقش پرستاران برای اعلام خبرهای خوش و مشتلق گرفتن، بسیار پررنگ شده است؛ پرستارانی که هدف اصلی استخدام برخی از آنها، نگه داشتن و صد البته راضی نگه داشتن بیمار و همراهان و ملاقات کنندگان است از فضا و امکانات و مدیریت بیمارستان کاملا خصوصی!

«آرایش غلیظ» شرط ادامه کار در بعضی بیمارستان های خصوصی تهران. خبری غافلگیر کننده که ظاهرا چند ماه و اندک سالی است در برخی درمانکده های خصوصی رواج یافته است. ادعایی که حکایت از بروز تخلف در بعضی بیمارستان های خصوصی تهران دارد و اینکه برخی بیمارستان های بخش خصوصی در تهران، پرستاران خانم خود را با پرداخت مبالغی تحت عنوان «حق آرایش» آنهم خارج از پرداخت های قانونی و البته بدون اینکه ردی از این پرداخت در فیش حقوقی شان باقی بماند، مجاب به داشتن رنگ و لعاب های آنچنانی و اصطلاحا انجام آرایش های غلیظ می کنند تا شاید از این طریق بیماران بیشتری حاضر به طی کردن ادامه درمانشان در این بیمارستان ها شوند.

اگرچه طبق معمول، مسئولان بیمارستان‌های خصوصی مجری این ابتکار سخیف در مواجهه با این موضوع به شدت آن را تکذیب و هرگونه پرداخت خارج از فیش حقوقی آنهم تحت عنوان حق آرایش را به کلی کتمان می کنند اما پیگیری های خبرنگار مشرق، آنهم از پرستاران شاغل در این بیمارستان های خصوصی، حکایتی دیگر دارد.

البته نبود امنیت شغلی در بیمارستان های بخش خصوصی باعث شده تا کمتر کسی از نیروهای پرستاری حاضر به توضیح در این باره شود، مگر با قرار دادن شرط و شروط برای محفوظ ماندن نام خود و بیمارستانی که در آن کار می کند که البته مستندات آن نزد مشرق محفوظ است!

سرنخ را یکی از پرستاران مرد به دستمان داد؛ پرستاری جوان که از بعضی بریز و بپاش ها و پرداخت های چند میلیونی در محل کارش حسابی گلایه داشت. از اینکه وقتی صحبت از پرداخت اضافه کاری، شب کاری ها و کار در ایام تعطیل می شود، مسئولان بیمارستان دم از کمبود بودجه و نبود نقدینگی آنهم به خاطر بدهی بیمه ها می زنند، اما برای آرایش کردن خانم های پرستار پول دارند و حاضرند هر ماه مبلغی را برای خرید لوازم آرایش به پرستاران زن پرداخت کنند!

بیمارستانی که ماهانه 140 هزار تومان "حق آرایش" می دهد!

با نشانی های این مرد جوان، به یکی از بیمارستان های خصوصی می روم. ساعت ملاقات است و حضور در بخش های درمانی آزاد. این بار اما با حساسیتی بیشتر از وضعیت حجاب، پوشش و البته آرایش خانم های شاغل در بیمارستان پیگیری می کنم. کمی دقت کافی است تا متوجه شوی حرف های آن پرستار بیراه نیست.

به سراغ یکی از خانم ها می روم. حدودا سی و چند ساله است و دو سالی می شود که در این بیمارستان به عنوان پرستار مشغول به کار شده است. وقتی از پرداخت کمک هزینه ای تحت عنوان حق آرایش می پرسم، ناگهان رنگ رخسارش عوض می شود و سکوت می کند.

بعد از چند ثانیه مکث و با کمی اضطراب می گوید: چطور مگر؟! وقتی برای جلب اعتمادش می گویم یکی از نزدیکان من هم در یکی از بیمارستان های خصوصی کار می کند و آرایش کردن را یکی از شرایط ادامه همکاری با او قرار داده اند، سکوتش را می شکند و می گوید: اینجا هم همینطور است. ولی زرنگ تر از این هستند که این پول را تحت عنوان حق آرایش پراخت کنند و در فیش حقوقی هم بیاید، بلکه آخر هر ماه مبلغی را به عنوان پاداش پرداخت می کنند اما به این شرط اصلی که با آن لوازم آرایش بخریم و با ظاهری آراسته در محیط کار حاضر شویم.

«اینجا تیپ زدن از شرایط مهم کار کردن است .به همین خاطر هم چون لوازم آرایش گران است و پرسنل نمی توانند با حقوق خود آنرا آنهم برای آرایش کردن در محیط کار تهیه کنند مسئولان بیمارستان خارج از فیش حقوقی مبلغی را برای تامین هزینه های مذکور به حسابشان واریز می کنند.البته مبلغ در بیمارستان های مختلف متفاوت است و در این بیمارستان ماهیانه 140هزار تومان بابت این کار به خانم ها پرداخت می‌کنند.»

خانم پرستار دیگری که دریک بیماستان خصوصی دیگر در تهران کار می کند هم با اینکه دوستش ما را به او معرفی کرده، ابتدا موضوع را کتمان می کند اما در نهایت با تاکید بر اینکه اگر این موضوع به گوش مسئولان بیمارستان برسد برایم بد می شود و حتی ممکن است شغلم را از دست بدهم حاضر به گفتگو می شود و حرف های اولش را عوض می کند .

او در این باره می گوید: "نزدیک به یکسال می شود که بعد از واریز حقوق ها مبلغی تحت عنوان پاداش به حسابمان واریز می شود اما هم ما هم مسئولان می دانند که کاربرد آن کجاست و باید صرف خرید چه وسایلی بکنیم. مبلغی که به ما می دهند ماهیانه 80 هزار تومان است"

وی در عین حال با کنایه می گوید: جالب اینجاست که وقتی صحبت از پرداخت اضافه کاری های شیفت شب یا روزهای تعطیل می شود، می گویند پول نداریم، بیمارستان بدهکار است و هزار و یک دلیل دیگر ولی آرایش کردن را جزئی از آراستگی می دانند که باید برایش هزینه کرد."

قانونی درباره پوشش پرستاران وجود دارد؟


در بخش های بیمارستان که قدم می زنم به یاد قانون عفاف و حجاب می افتم که از سال 84 تا به امروز بر زمین مانده و دستگاهی به جز نیروی انتظامی برای اجرای آن ورود پیدا نکرده است. گویی در بعضی بیمارستان های خصوصی پایتخت معیار و ملاک برای داشتن حجاب با آنچه شرع و قانون تعیین کرده متفاوت است!

بر اساس قانون راهكارهاي اجرايي گسترش فرهنگ عفاف و حجاب كه در 13 دي 1384 به تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي رسيده، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي موظف است در مواردی چون "نظارت بيشتر بر بيمارستان‌هاي خصوصي به منظور ترويج فرهنگ حجاب " اقداماتی را به اجرا گذارد در حالی که بسیاری از مسئولان ما از وجود چنین دستور صریحی بی اطلاع هستند.

از سوی دیگر، این وزارتخانه موظف شده است در موضوعات مهمی چون "الگوسازي مناسب براي جامعه پزشكي در زمينه گسترش فرهنگ عفاف و حجاب" اقدام کند که بررسی ها نشان می دهد کارنامه قابل قبولی در این حوزه وجود ندارد و در عین حال، مسئولان بالاتر نیز چنین دغدغه ای را برای وزارت بهداشت، ایجاد نکرده اند.

این موضوع را باید در کنار سخنان صریح سید مصطفی طباطبایی‌نژاد عضو سابق کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گذاشت که چند سال قبل با انتقاد از وضعیت حجاب در کشور گفته بود: "وضعیت حجاب در بیمارستان‌ها، از وضعیت جامعه هم حادتر است!"

یک مسئول: بیمارستان های خصوصی به جای حق آرایش قانون ارتقا بهره وری را اجرا کنند


در دومین گام به سراغ قائم مقام سازمان نظام پرستاری می روم. محمد شریفی مقدم در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه مشرق با شنیدن این موضوع صریحا اعلام می کند که "اولین بار است که این موضوع را می شنوم و خیلی برایم جالب است. اگر با مستندات متوجه شویم که بیمارستان های خصوصی چنین کاری می کنند، به علت آنکه کاملا غیر قانونی است، با متخلفین برخورد قاطع صورت می گیرد."

بیمارستان‌هایی که بیماران را با رنگ کردن راضی می‌کنند/ جزییاتی از پرداخت «حق آرایش» به پرستاران زن"بیمارستان های خصوصی به جای پرداخت حق آرایش قانون ارتقا بهره وری را اجرا کنند." این را قائم مقام سازمان نظام پرستاری می گوید و تاکید می کند: «مسئولان بیمارستان های خصوصی در پاسخ به اینکه چرا حاضر به اجرای قانون ارتقا بهره وری که از سال 89 به صورت کامل در بیمارستان های دولتی و تامین اجتماعی در حال اجراست نیستند،بار مالی و کمبود منابع را بهانه قرار می دهند. این یعنی حاضر به اجرای قانون نیستند اما حاضرند پرداخت های خارج از عرفی مانند حق آرایش داشته باشند!»

شریفی مقدم مهمترین خواسته پرستاران بیمارستان های خصوصی را اجرای قانون ارتقا بهره وری کارکنان بالینی نظام سلامت می داند و می گوید:" با اینکه معاون قبلی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی نیز بیمارستان های خصوصی را ملزم به اجرای این قانون کرده است اما مسئولان بیمارستان های خصوصی حاضر به اجرای قانون نیستند و پرستاران شاغل در این بخش نیز به دلیل عدم امنیت شغلی جرات شکایت به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی را ندارند.

سهامداری برخی مسئولان مانعی برای نظارت وزارت بهداشت


"زور پرستاران شاغل در بیمارستان های خصوصی به روسای بیمارستان ها نمی چربد." دبیر کل خانه پرستار تنها دو راه برای احقاق حقوق پرستاران شاغل در بیمارستان های خصوصی متصور است؛ اولین راه شکایت شخص پرستار از بیمارستان نزد وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی است که به دلیل ترس از بیکار شدن هیچگاه صورت نمی گیرد و دومین راه هم استفاده وزارت بهداشت از اهرم های نظارتی خود بر بخش خصوصی است که متاسفانه به دلیل منفعت برخی مسئولان وزارت بهداشت هیچگاه عملی نمی شود."

به گفته شریفی مقدم بعضی مسئولان وزارت بهداشت از سهامداران بیمارستان های خصوصی نیز به شمار می آیند و این یعنی منتفی شدن استفاده از اهرم های نظارتی وزارت بهداشت در بخش خصوصی درمان.

آبان ماه سال 91 بود که سردار احمدی مقدم فرمانده سابق نیروی انتظامی با اشاره به اوضاع بد برخی از بیمارستان‌ها در تهران از نظر پوشش پرستاران، رسما اعلام کرد که "در این زمینه 60 بیمارستان تذکرات لازم را دریافت کرده اند". حدود 5 سال از آن آمار و تذکرها می گذرد و مشخص نیست این پیگیری و تاکیدات پلیس، تا چه حد کارساز بوده اما تا دیر نشده باید فکری به حال چرخه اقتصادی برخی بیمارستانها کرد که قرار است با رنگ کردن بیمار و پرستار، چرخشان بچرخد.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۱۱۲
بی خود ترین مطلبی بود که خوندم. بجای اینکه به فکر درد و رنج بیمار باشین فقط و فقط دنبال حاشیه و رنگ و لعاب دیگرانین. خدا همه رو به راه راست هدایت کنه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
منظورتون اینه که بجای پرستار زیبا نیاز به شعبون قصاب با ساتور هست آره؟؟؟؟؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
بابا دمش گرم این رئیس بیمارستانها . از یارانه ما که کلی هم منت توش هست خیلی بیشتره اونم بدون منت و کلی هم تورروحیه شخص و اطرافیان تاثیر و انرژی مثبت داره
میانالی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
احسن کاملا مطالب بی موردی بود که نوشته اند ، اصول باید پرستار ظاهرش عالی باشد و به مریض روحیه بدهد بنظرم کار خوب و عالی می کنن چه عیبی دارد الکی براشون مشکلات درست نکنید آدم بعضی موقع ها پرستاری را می بیند و از چهره ش وحشت می کند خوب مرتب و آرایش کرده باشن بهترت دیگه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
مرد حسابی هر چیزی جای خودش مشکل بیمار جای خودش بی عفتی و هنجار شکنی هم جای خودش !
پرستار
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
طبق قوانین بین المللی پرستاران وپزشکان در بیمارستان باید ظاهری ساده داشته باشند.از رنگهای تند در پوشش استفاده نکنند.عطر نزنندو حتی از صابون بدون عطر استفاده کنند.ظاهر پرسنل برای حفظ ارامش روحی بیماران باید ساده و بدور از هرگونه ارایش باشد
وای ننه
جداي از اين حرفها ، پرستاران مي بايست از لحاظ شخصيتي و وضعيت روحي رواني هم كنترل و امتحان شوند .
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
احسنت
ما بدجور دچار فقدان فرهنگی شده ایم
البته آرايش در چنين محيط هائي بسيار عاليست البته نه غليظ دليلش هم روحيه دادن به بيماراني كه در اين بيمارستانها يا منتظر سلامتي و يا منتظر مرگشان است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
من روحیه میخوام یالا
ارایش که ایراد نداره..روح بیماران شاد میشه زیبایی خوبه و خدا زیبایان را دوس داره..اما باید رفتار انسانی و خوش اخلاق هم داشته باشند و صبر زیاد و خوش برخورد بودن و یک پرستار واقعی برا بیماران باشن این خصوصیات در کنار یک ارایش متعارف هیچ اشکالی نداره..حتی موجب بهبودی بیمار هم میشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
معلوم هست چی می گی
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
خدا زیبایان را دوس داره؟ !
بابا پیغمبر :))
ارایش که ایراد نداره..روح بیماران شاد میشه زیبایی خوبه و خدا زیبایان را دوس داره..اما باید رفتار انسانی و خوش اخلاق هم داشته باشند و صبر زیاد و خوش برخورد بودن و یک پرستار واقعی برا بیماران باشن این خصوصیات در کنار یک ارایش متعارف هیچ اشکالی نداره..حتی موجب بهبودی بیمار هم میشه.
متاسفم،فقط همین....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
برای تابناک؟
خيلي هم خوبه هم روحيه خودشون خوب ميمونه هم بيماران
پاسخ ها
امید
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۵
اگه خواهر یا دختر خودتم پرستار اون بیمارستان باشه این حرف رو می زنی؟؟!
تنها بیمارستان ها نیستند که از پرسنل خود آرایش غلیظ میخواهند تقریبا در بیشتر بخشهای حاضر، این تقاضا از بانوان وجود دارد
برای آگاهی ازعمق فاجعه سری به هتل ها بزنید هرچه ستاره هاش بیشتر باشد تعداد مدلها و مانکن هایی که درآن مشغولند بیشتر میشود.
مدلهایی گه کارشان همراهی کردن مهمان های خارجی است و نه فقط با آرایش غلیظ ...
با توجه به آمار مصرف لوازم آرایش در کشورمان نسبت به دنیا، میتوان فهمید که این مساله در جای جای جامعه. رواج دارد و مربوط به بیمارستان ها به تنهایی نميشود. حالا چه بهتر که پرستارها هم آراسته باشن
ما عادت سر خود را مثل کبک زیر برف کنییم و خوشحال باشیم که هیچ خبری نیست و همه جا امن و امان است
ایران رتبه تک رقمی مصرف محسولات ارایشی در جهان را دارد
این حرکت سخیف را که دیگر کسی به زنانمان اجبار نکرده است
به دنبال سر منشا باشید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۵
محسولات؟؟؟؟؟؟؟؟
اقلایه اشاره به خصوصی بودن بیمارستان می کردید!
به جای آراستگی، بعضی هاشون رفتارهاشون رو با مریضا خوب کنن نه اینکه قیافه بگیرن و همه کارها رو بسپارن به همراه مریض
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
آفرین ای کاش مسوولین به فکر بالا بردن کیفیت خدمات پزشکی و بیمارستانی باشندرفتار انسانی و درست خانم های پرستار بیشتر از قیافه وزک کرده آنها می تونه درد بیماران راالتیام بده.
اخه کجای دنیا با رنگ و لعاب صورت پرستارانش حال بیمارانشون خوب کردند که ایران دومین اون باشه؟ عوض این اداها به فکر بالا بردن کیفیت پرستاری و درمان بیماران باشید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
با همین رنگ و لعاب اشتباهی مریض رو به کشتن میدن .
اشکالش چیه خیلی هم عالی .. روحیه بیمارم خوب میشه
وقتی بی حجابی تمدن و دفاع از بی بندوبارها روشنفکری و امروزی بودنه . خب طبیعیه فرهنگمان از بین بره.
وقتی ... را مدلینگ مینامیم و همه زندگیمان شده تلگرام انتظار بیشتری نیست.
صدا و سیما سالانه یکساعت در مورد مسئله ارزشی حجاب برنانه نداره.
این ره که میرویم بدتر از تایلند میشیم
اینها فقط شایعه است
بیمارستانهای خصوصی به هر دری میزنند که از حقوق و مزایای قانونی پرستاران هم کم کنند اون وقت ان گزارش به استناد حرف چند نفر که ذاتا خودشان اهل ارایشهای انچنانی هستند و کارشان را بدینوسیله میخواهند توجیه کنند این مطلب را نوشتید؟
همانطور که بین دکه با سوپر مارکت خیلی تفاوت هست بین بیمارستان و درمانگاه یا بقول نگارنده مطلب فوق درمانکده هم تفاوت زیاد است
همه را به هم ربط ندهید لطفا
پرستار خوب در بهبود بیمار تاثیر فراوان دارد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
چشم دکتر
خدا رو شکر تمام مشکلات درمان حل شده فقط حجاب پرستاران مونده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
یعنی یه عده ای منتظرن یه مشکلی رو بگی، سریع بگن: حالا همه مشکلات حل شده فقط ... مونده
شما نظر یک پرستار مرد رو ازش یک داستان علیه کل جامعه پرستاری و علی الخصوص بانوان پرستار ساختید. زشته بخدا !جای قدر دانیه؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۷:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۵
این که علیه جامعه پرستاری نیست. برعکس گفته پرستاران زن اجازه آرایش نکردن رو ندارند.
اصل را رها کرده اند و چسبیده اند به فرعیات باطل.
شما به بیمار احترام بگذارید و خدمات شایسته ارائه دهید تا خودشان از شما تعریف و تمجید کنند و به سمت شما بیایند.
دست از سر این مردم بدبخت بردارید
گذارشتون کاملا بوی عقده و کجبینی رو داره
ول کنید بابا این حرفا رو .....
مرتب بودن عیبی داره ؟
الان یه عده میان میگن فلان جو آرایش کردن عیب داره!!!
اگر بیان بگن سه برابر این پول رو میدیم ولی با لباس سیاه و بدقیافه ظاهر بشید که کسی مشکلی نداره
واله ب دربرخی از مواردکارکنان بیمارستان های خصوصی داعیه استثمار شدن توسط بیمارستان را دارند و حقوق و مزایای عادی خود را دریافت نمیکنند چه رسد به حق آرایش . کسب مقام دوم در مصرف لوازم آرایشی بیانگر وضعیت اجتماعی و فهنگی بغرنج کشور ماست. آیا به دختران دانش آموز که پس از تعطیلی مدارس انواع آرایش را مینمایند هم حق آرایش پرداخت می شود.
خوب مگه چه عيبي داره؟؟!! خيلي هم خوبه چون استرس رو از مريض ميگيره. حتما بايد مثل عزرائيل بيان بالاسر مريض تا شما راضي بشيد؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
عزرائیل ملک خداوند است این قدر سخیف صحبت نکنیم
آدرس این بیمارستان هارا بده بریم اونجا کار کنیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
لنگ 140 تومن پولی؟
تمام اینها درست. اما دو نکته وجود دارد:
اول اینکه کسیکه به بیمارستان مراجعه میکند حتما دچار بیماری و درد و مرض است که در این شرایط حال و حوصله خودش را هم ندارد چه برسد به بقیه چیزها فکر کند حالا میخواد پرسنل با لباس گل گلی باشند یا با ارایش و این حرفا.
دوم وقتی کسیکه که میلیاردی برای تاسیس بیمارستان سرمایه گذاری میکندخیلی باید کوته فکر باشد که فکر کند بیماران به خاطر ظاهر پرسنل به بیمارستان مراجعه می کنند در حالیکه قاعدتا ترجیح بیماران در بیمارستانها با سواد بودن پژشکان و است نه خوش تیپ بودن آنها
تابناک جان ! محیط بیمارستان محیط شادی نیست . فکر میکنم اشکالی نداشته باشد که پرستاران عزیزمان به جای این که با قیافه غم زده که بیمار و همراه بیمار و پرسنل را یاد ملک الموت می اندازد با کمی آرایش و لبخند در بیمارستان حاضر شوند . بهتر است به جای پرداختن به مسایل بی ارزش و سطحی به مسایل و مشکلات اصلی بپردازیم . خارج از ایران هم پرسنل بیمارستان با پوشیدن لباس هایی با رنگ های شاد و آرایش و قیافه متبسم به بیماران روحیه می دهند .
هردم از این باغ بری می رسد
خوب چه عيبي داره كه لا اقل بيماران با پرستاراني با سرو وضع خوب و آراسته روبرو باشند تا يك دسته آدم ژوليده و به هم ريخته. پولش رو هم كه جدا پرداخت ميكنند .
خوبه....چقدر جالب!!
ول کنید بابا همچیتون درسته فقط این کارتون مونده. هر موقع کم میارید سریع حجاب و عفاف رو علم میکنید. حناتون دیگه رنگ نداره.
آراستگی یعنی اهمیت دادن به خود و جمعی که در آن حضور می یابیم. آراستگی با آرایش حاصل میشود. اگر مشکلتان بد حجابیست اآن امر دیگریست.
کارشون رو درست و به موقع انجام بدن
بخواب کوروش
حجاب چادر به پرستاران الزامی شود
ببخشید.پرستار ها رو بزک کنند که مشتری جذب کنن ?
مزخرفترین مطلبی است که تا حال در این سایت خوندم.
حجابتون را رعایت کنید وگرنه خشک سالی میشه
چه گزارش بدی! ناشیانه و مغرضانه. اصلا واقیعیت ندارد
برگردیم به دوران خوش دمپایی و روپوش لکه دار .
متاسفانه بحث چیز دیگری است اقای پرستار مسایل دیگر را مطرح میکند ارایش و تمیز بودن در حد متعارف چه مشکلی دارد مگر یک لیسانس مهندس در کارخانه با مشکلات کار سنگین و سایر لیسانسیه ها که رنبه های بالا تر کنکور را داشته اند چقدر حقوق میگیرند بهتر است شما مهندس را با صاحب کارخانه مقایسه نکنید
بجای اینکه با اراستگی وزیبایی خانمها اینقدر ضدیت داریدودلتان میخواهد همه زنان همیشه کثیف وچرک الود باشند ایکاش با مشکلات واقعی جامعه ضدیت داشتید
با اضافه شدن حقوق زیاد پزشکان و پرستاران دیگر مثل قبل شاهد کار خوب آنها نیستیم .
در تمام دنیا به ظاهر آراسته اهمیت میدهند و فقط در کشور ایران ژولیدگی تبلیغ میشود
آقا مهدی لطفا کمی عقل خود به کار بیندازد. همین هم درد مردم هست پولی که برای آرایش این خانم ها پرداخت می شود از کجا می آورند ؟ غیر از این است که از بیمار می گیرند این درد بیمار نیست. چرا بدون فکر هر حرفی برای آن حاشیه ای درست می کنید.
چشم وزیر بهداشت روشن.............
قابل توجه برو بچ از این پس بجای پرسه زدن در خیابانها به بیمارستانهای خصوصی مراجعه کرده و حالشو ببرید. از گشت نیرو انتظامی هم خبری نیست.
اتفاقا" تصمیم درستی است
واقعا براتون متاسفم
اخبار صنفی پرستارا رو ول کردید چسبیدید به نحوه آرایش پرستارا؟؟؟؟
که چی مثلا؟؟؟؟
خب؟ که چی؟؟!!
احسنت واقعا طرح خوبی هست زیبایی در روحیه بیمار خیلی تاثیر داره
متاسفم كه تاچندسال ديگردرهمه موارد روي تركيه لائيك راروسفيدميكنيم.كمي صبر
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
مال ما از درون پوسیده و فقظ ظاهرش رو بزک کردیم
به نظر من وقتی خبرنگار خودش میگه " وقتی برای جلب اعتمادش می گویم یکی از نزدیکان من هم در یکی از بیمارستان های خصوصی کار می کند و آرایش کردن را یکی از شرایط ادامه همکاری با او قرار داده اند، سکوتش را می شکند و می گوید " یعنی برای تهیه یک خبر بی ارزش گناه کبیره دروغ گفتن رو انجام میده
اگر با آریش زنان جوان بیماران خوب می شوند کمی هم مانتو هارو کوتاه کنند و جورابها نازکتر آنوقت بیما ران خیلی سریعتر شفای عاجل پیدا خواهند کرد .و بدینسان مشگل سلامت جامعه برطرف می شود .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
ساپورتها تنگ تر یادت رفت
ناشناس
| Australia |
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۵
نه به اندازه ذهن همیشه بیمار شما. بقیه در جریان بهتر شدن روحیه هستند . شما همه تعاریفتون به یک چیز می رسد. حتما دنبال درمان باشید
منبعتون مشرق نیوزه؟؟!!! نه واقعا مشرق؟!!!
خوب که چی ؟؟؟
! یا از سر بی فکری حرف میزنن یا از سر بی غیرتی
در ضمن این خانمها میگن پول اضافه کاری پاداش نمیدن بجاش پول ارایش میدن ارایش مگه نون اب شد برای این قشر زحمت کش
سهامداران بیمارستان پزشک ها هستند!
اوج بیحیایی..خاک بر سر ما مردهای بی غیرت..از این ننگ باید قلبمون آتیش بیگیره...
پاسخ ها
ناشناس
| Australia |
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۵
این تعریف بی غیرتی مثل خیلی تعریف های دیگه در ایران اشتباه تعریف شده است و تا حالا آسیب های جامعه آمیزی به جامعه زده است . همین طور بی جیایی که بیشتر برای آدم بی شخصیتی که راحت به دیگران توهین می کند درست است .
کجای دنیا با آرایش پرستار بیمار درمان میشه؟
ای بابا اشتباه نکنی
ماهی حداقل 6 میلیون حقوق+180 هزار تومن حق آرایش+ کلی مزایای جانبی!
خاک بر سر بی غیرت
چند وقت پیش رفته بودم بیمارستان چند بار پشت سر هم عاشق شدم
بجای حاشیه پردازی. درمورد مشکلات اساسی بیمارستان ها مطلب بنویسید
وقتی حقوق من مهندس که از شریف مدرک گرفتم برای کار در شرایط سخت از یک خانم پرستار آرایش کرده برای نشستن زیر کولر کمتر باشه باید هم نصف وقت و پولشون رو خرج آرایش کنند.
ماشالا خودشون رو هم با بزرگترین متخصص ها مقایسه میکنند
عجیبه.\
متاسفانه تو شهر مذهبی یزد یکی از بیمارستانهای خصوصی مشهور این شهر از زمان تاسیس همین ناهنجاریها را دارد
همینا تو بیمارستان کاری به بیمار بیچاره ندارند.
انها يى كه مى گويند ارايش چه اشكالى دارد متاسفيم كه عمق فاجعه را نمى دانند
انشاالله درست ميشود.
خود پرستارا از این وضع راضی هستند.
حق پرستارهای مرد از بین رفت
اینکه خانمی بخواد آرایش کنه یا نه به خودش مربوطه، در مباحث روانشناسی چنین اجبارهایی از مصادیق بارز خشونت علیه زنان است، متاسفم.
خیلی هم عالیه تا کور بشه هرکی نمیتونه ببینه
اگه اين پرداختي را حق اراستگي نام گذاري كنيم بهتره اون همه در اسلام به اراستگي و نظافت توصيه شده است
هر كس اين طرح رو داده بايد بهش افرين كفت بسيار عاليه حتماً بوي كند عرق بايد بدن
باز طبق معمول دیواری کوتاهتر از کادر درمانی پیدا نکردید ؟!
آرایش پرستاران در بیمارستان یک ضرورت هست. متاسفم از این سطحی دیدنتون
پرستار تو ایران یعنی فقط قر و فر.کجا به مریض میرسن.
بس کنید دیگه این چرندیات و جفنگیات رو..
بخاطر بیشتر پول گرفتن از بیمار چه خرجهایی که نمیکنن
یاد مطلبی از اقای دکتر شریعتی افتادم که در یکی از سخنرانی هایش عنوان کردند که روزی دامن مینی ژوب مد شد و داد خیلی ها درآمد کا وااسفا ،خیلی چیزها به خطر افتاد و..... دیدم مدتی بعد دامن ماکسی مد شد ولی مشکلی حل نشد .
من یک سوال همیشه ذهنم را مشغول کرده چرا به اصل مسائل توجه نمیشود مثل اینکه چرا یه خانم به خاطر دریافت مبلغی راضی میشود چنین و چنان کند و چرا یه آقا به عنوان همراه بیمار بخاطر زیبائی و....پرستاران یک بیمارستان بخواهد بیمار خود را در آنجا نگاهدارد نه به خاطر کیفیت خدمات ؟
بایستی دیگر خود را گول نزنیم و پی به ریشه مسائل ببریم
خیلی علیه
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست