مسکو پیگیر وضعیت آتش‌بس در سوریه

وزارت دفاع روسیه امروز یکشنبه اعلام کرد «توافق توقف درگیری‌ها»‌و آتش‌بس در سوریه طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ باز نقض شد.
کد خبر: ۵۷۲۹۷۲
| |
3013 بازدید
وزارت دفاع روسیه امروز یکشنبه اعلام کرد «توافق توقف درگیری‌ها»‌و آتش‌بس در سوریه طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ باز نقض شد.

به گزارش فارس، وزارت دفاع روسیه درباره تحولات جاری در سوریه به ویژه آتش‌بس درگیری‌ها در این کشور اظهارنظر کرد.

به گزارش اینترفکس، وزارت دفاع روسیه امروز یکشنبه درباره آخرین وضعیت تحولات در سوریه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ بار توافق «توقف درگیری‌ها» و آتش‌بس در این کشور نقض شد.

این وزارتخانه تاکید کرد که نیروهای هوافضای روسیه و نیروی هوایی سوریه به گروه‌های نظامی حمله نمی‌کنند اما در حملات واحدهای نظامی غیرقانونی به مناطق پرجمعیت و سربازان سوریه در دمشق در ۲۴ ساعت گذشته ۴ نفر زخمی شدند.

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که اعضای گروه تروریستی داعش جستجو برای یافتن فرماندهان میدانی گروه‌های میانه‌روی اپوزیسیون و همچنین سران قبایل که به توافقات آتش‌بس متعهد هستند را آغاز کردند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار