دادستان مصر خواهان صدور حکم اعدام برای مرسی

دادستان مصر خواستار صدور حکم اعدام برای رئیس‌جمهور سابق این کشور در پرونده اتهامی «جاسوسی برای قطر» شده است.
کد خبر: ۵۶۶۹۶۰
| |
3880 بازدید
دادستان مصر خواستار صدور حکم اعدام برای رئیس‌جمهور سابق این کشور در پرونده اتهامی «جاسوسی برای قطر» شده است.

به گزارش تسنیم به نقل از «آناتولی»، نماینده دادستان کل مصر از هیئت دادگاه خواسته است برای «محمد مرسی» نخستین رئیس‌جمهور منتخب این کشور و 10 متهم دیگر در پرونده معروف به «جاسوسی برای قطر» حکم اعدام صادر کند.

دادگاه کیفری قاهره جلسه بعدی محاکمه مرسی و 10 تن دیگر از اعضای «اخوان‌المسلمین» را 13 فوریه (24 بهمن) برگزار خواهد کرد. قاضی «ضیاء عابد» نماینده دادستان مصر گفت: «امضای حکم اعدام بخشی از مجازات عادلانه این متهمان است.»

 11 تن از اعضای اخوان المسلمین از جمله محمد مرسی متهم هستند که برخی اطلاعات و اسناد محرمانه از جمله گزارشاتی از ارتش و تعداد اعضا و تجهیزات و برنامه‌های آن را برای برخی طرف‌های خارجی فاش کرده‌اند. تحقیقات دادستانی امنیتی نشان می‌دهد که مرسی پیشتر به برخی از معاونان خود دستور داده بود تا به کپی‌برداری برخی اسناد وزارتخانه و دستگاه‌های اصلی کشور با هدف افشای آن برای برخی کشورها از جمله قطر بپردازند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت