میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خروج خودروهای فرسوده به فراموشی سپرده شده است

کد خبر: ۵۵۹۱۱۶
| |
2155 بازدید

عضو كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر لزوم حمايت دولت از نوسازي خودروهاي فرسوده گفت: اين خودروها به دليل مصرف زياد و البته ناقص سوخت، باعث سلب آسايش مردم شده و از طريق آلودگي هوا، آسيب جدي به محيط زيست وارد مي كنند و از اين رو، لازم است تا دولت در اين زمينه با عزم جزم و همت جدي ورود كند.

به گزارش روابط عمومي معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران، ابراهيم نكو افزود: متأسفانه هم اكنون نوسازي خودروها در كشور با فرآيند بسيار كندي صورت می گيرد و با عنایت به روند كند سال هاي اخير، به نظر مي رسد توجه به اين مسأله از سوي دستگاه هاي مسئول و ناظر به دست فراموشي سپرده شده است.

وي با اشاره به اين كه خودروهاي فرسوده، علاوه بر آلايندگي محيط زیست، خسارات مالي و جاني فراوانی را نيز بر صاحبان خود و بر جامعه وارد مي كنند، ‌اظهار كرد: اين در حالي است كه خسارات و مشكلاتي كه تردد اين خودروها به كشور وارد مي كنند،‌ بسيار بيشتر از اعتبارات و تسهيلاتي است كه براي خروج آنها بايد اختصاص داده شود.

نكو با بيان اين كه نوسازي خودروهاي فرسوده در بهينه سازي مصرف بنزين و كاهش آلودگي هوا بسيار مؤثر است،‌ تصريح كرد: البته همزمان با نوسازي خودروهاي فرسوده، استانداردسازي خودروهاي توليدي نيز بايد مورد توجه قرار گيرد.

وي با اشاره به لزوم ورود جدي مجلس به سه حوزه آلودگي هوا، مصرف بنزين و نوسازي خودروهاي فرسوده، اظهار کرد: وسایل نقلیه اعم از عمومی و شخصی دارای عمر مفیدی هستند و ضرورت دارد پس از رسیدن به سن فرسودگی از چرخه حمل و نقل خارج شوند.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی در پایان با تأکید بر اين كه يكي از مهم ترين مسائل در تعیین استاندارد عمر خودروها، ميزان مصرف سوخت و توليد آلايندگي آنهاست كه بايد جدي گرفته شود، خاطرنشان كرد: جايگزيني خودروهاي فرسوده، موضوع بسيار مهمي است كه مي بايست در دستور كار جدي دولت قرار گيرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات