مصرف مرکبات؛ کلید پیشگیری از سرماخوردگی

کد خبر: ۵۵۴۴۶۲
|
۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۳ 16 December 2015
|
2510 بازدید
یک مشاور تغذیه گفت: بهترین راه مقابله با سرماخوردگی استفاده از مرکبات و مقاوم‌سازی سیستم ایمنی بدن است.

به گزارش ایسنا، گلزار مولایی اظهار کرد: مرکباتی همچون شلغم منبعی سرشار از آنتی بیوتیک است که مصرف این ماده غذایی در فصل سرما به افزایش سیستم دفاعی بدن در مواجهه با سرما کمک کرده و از بروز سرماخوردگی جلوگیری می‌کند. علاوه بر آن مصرف دم‌کرده‌ها در طول فصل سرما نیز مفید بوده و نوشیدن چند مرتبه در روز توصیه می‌شود.

این مشاور تغذیه اظهار کرد: با توجه به تعریق کم بدن در فصل‌های سرد سال بهتر آن است از مایعات گرم برای انجام فرایند مکانیسم تشنگی استفاده کنند.

وی تصریح کرد: به دلیل شیوع سرماخوردگی در فصل سرد سال نوشیدنی‌های گرم و غذاهای سوپی در وعده‌های روزانه گنجانده شود و از مرکبات و میوه و سبزی حاوی ویتامین‌ها و آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی برای جلوگیری از بروز سرماخوردگی استفاده کرد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت