میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
در گفتگو با تابناک ابراز شد؛

چراغ سبز مجلس به لغو 50 درصدي معافيت‌های مالیاتی

با توجه به سوابق طرح‌ها و برنامه‌هاي دولت و مجلس در راستاي لغو معافيت‌هاي مالياتي، مجلس با لغو 50 درصدي معافيت‌ها كه در برنامه ششم توسعه از سوي سازمان مديريت پيش بيني شده است، موافق خواهد بود.
کد خبر: ۵۵۴۳۸۳
| |
4047 بازدید

با توجه به سوابق طرح‌ها و برنامه‌هاي دولت و مجلس در راستاي لغو معافيت‌هاي مالياتي، مجلس با لغو 50 درصدي معافيت‌ها كه در برنامه ششم توسعه از سوي سازمان مديريت پيش بيني شده است، موافق خواهد بود.

جعفر قادري عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس در گفتگو با تابناک اقتصادی در اين باره گفت: مجلس در بررسي لوايح و طرح‌هايي كه پيشتر در خصوص لغو معافيت‌هاي مالياتي مطرح شده بود، نشان داده كه موافق با معافيت‌ها نيست.

او افزود: معافيت‌ها در واقع در نظر گرفتن امتيازات ويژه براي بخشي از اقتصاد است، لذا اين امتيازات مي تواند موجب اجحاف به ساير بخش‌ها شود و اقتصاد را از حالت رقابتي خارج كند.

قادری با بيان اينكه بايد كم كم به سمتي حركت كنيم كه معافيت مالياتي براي بخشي لحاظ نشود، توضيح داد: تمام فعالان اقتصادي بايد در شرايط برابر به فعاليت بپردازند. اين شرايط برابر اقتصاد را از حالت انحصاري و رانتي خارج كرده و مي‌تواند زمينه حضور سرمايه گذاران خارجي را نيز فراهم كند.

عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس اضافه كرد: شوراي نگهبان نيز احتمالا به چنين تغييراتي مخالف نخواهد بود و اين معافيت‌ها با نظر مساعد شورا و مجلس قابل لغو شدن است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت