«رجیستری موبایل» تا 3 ماه دیگر اجرایی می‌شود

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به در حال تکمیل بودن بانک‌های اطلاعاتی IMEI گوشی‌های تلفن همراه، از اجرایی شدن طرح «رجیستری موبایل» تا 3 ماه دیگر خبر داد.
کد خبر: ۵۴۸۵۵۵
|
۲۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۶ 20 November 2015
|
4506 بازدید

حبیب الله حقیقی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به در حال تکمیل بودن بانک‌های اطلاعاتی IMEI گوشی‌های تلفن همراه، از اجرایی شدن گام نهایی طرح «رجیستری موبایل» تا 3 ماه دیگر خبر داد.

وی در خصوص طرح «رجیستری موبایل» اظهار داشت: مبارزه با گوشی‌های تلفن همراه قاچاق در کشور یک پکیج و یک بسته کامل است که «رجیستری موبایل» تنها یک بخش از این بسته کامل را شامل می‌شود.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: لازمه اجرایی شدن «رجیستری موبایل» آن است که بانک‌های اطلاعاتی اولیه آن تکمیل شود تا با بهره‌گیری از این بانک‌های اطلاعاتی، بتوانیم گوشی‌های قاچاق را از سایر گوشی‌هایی که به صورت قانونی به کشور وارد شده‌اند تشخیص دهیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر آماده سازی بانک‌های اطلاعاتی آغاز شده است و برای تکمیل آن لازم است تا IMEIهای تمام گوشی‌های تلفن همراه (کد 15 رقمی منحصربه‌فرد برای هر گوشی) در این بانک‌های اطلاعاتی ثبت شود.

حقیقی گفت: با توجه به سرعت انجام تکمیل بانک‌های اطلاعاتی، به نظر می‌رسد تکمیل شدن بانک‌های اطلاعاتی و اجرایی شدن مرحله نهایی «رجیستری موبایل»، تا 2 - 3 ماه دیگر و پیش از اتمام سال جاری انجام شود.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت