افغانستان اتهام پاکستان را رد کرد

در جریان حمله شبه نظامیان به یک مرکز نظامی در پیشاور پاکستان، اسلام آباد مقامات افغان را به کنترل این حمله متهم کرد.
کد خبر: ۵۳۲۹۰۵
| |
3647 بازدید
در جریان حمله شبه نظامیان به یک مرکز نظامی در پیشاور پاکستان، اسلام آباد مقامات افغان را به کنترل این حمله متهم کرد.

 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، افغانستان ادعای پاکستان مبنی بر دخالت و کنترل حمله شبه نظامیان به مرکز نظامی نزدیک پیشاور را رد کرد. در بیانیه ای که از سوی کاخ ریاست جمهوری افغانستان منتشر شد آمده است که دولت این کشور هرگز در حملات تروریستی علیه کشورهای همسایه شرکت نمی کند.

مقامات پاکستان در جریان حمله شبه نظامیان به مرکز نظامی «بادبر» در نزدیک پیشاور که ۲۹ نظامی کشته شدند، دولت افغانستان را به دخالت در این حمله متهم کردند.

ژنرال عاصم سالم بجوا سخنگوی ارتش پاکستان گفت شبه نظامیان از داخل افغانستان توسط مقامات عالیرتبه هدایت می شدند ولی او نیز باور ندارد دولت افغانستان دستور چنین حمله ای را صادر کرده باشد.

گفتنی است افغانستان در جلسات متعددی با پاکستان خواستار همکاری های بیشتر کابل و اسلام آباد برای مبارزه با گروههای تروریستی شده است.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟