صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قیمت خودرو کاهش نمی‌یابد

توافق‌نامه‌هایی با برخی کشورها برای گسترش همکاری‌های تجاری آماده شده است که بعد از رفع تحریم‌ها امضا می‌شود.
کد خبر: ۵۱۸۱۰۶
| |
14242 بازدید

وزیر صنعت، با تاکید بر اینکه قیمت خودروهای داخلی پس از توافق هسته‌ای کاهش نمی‌یابد، گفت: توافق‌نامه‌هایی با برخی کشورها برای گسترش همکاری‌های تجاری آماده شده است که بعد از رفع تحریم‌ها امضا می‌شود.

به گزارش مهر، محمدرضا نعمت‌زاده با اشاره به امضای توافق‌نامه میان ایران و گروه ۱+۵ گفت: به طور قطع حجم مبادلات تجاری کشور بعد از رفع تحریم‌ها افزایش خواهد یافت. در این میان، مواد شیمیایی و پتروشیمی‌ها، مواد کانی مثل فولاد و مس و فلزات گران‌بها و خودروسازی در اولویت قرار دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: توافق نامه‌هایی با سایر کشورها آماده شده که بعد از رفع تحریم‌ها امضا می‌شود.

وی تصریح کرد: قیمت خودروهای داخلی کاهش نمی‌یابد، زیرا قیمت آن را شورای رقابت تعیین می‌کند اما اگر نرخ ارز کاهش یابد، ممکن است قیمت خودروهای خارجی کاهش یابد.

نعمت‌زاده، یکی از اولویت های وزارتخانه متبوعش را در جذب سرمایه، حوزه تکنولوژی هایی دانست که کشور در آن عقب ماندگی دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟