میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اذعان شاهزاده عربستاني به ارتباط آل سعود با القاعده

به اذعان شاهزاده نایف؛ اسامه بن لادن و نیروهای تحت امرش دستورات آل سعود را در افغانستان اجرا می کردند.
کد خبر: ۵۱۰۲۴۵
| |
1842 بازدید
نایف الشعلان داماد عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه سابق عربستان اذعان کرد که با اسامه بن لادن سرکرده سابق القاعده روابط دوستانه داشت.

به گزارش العالم، سایت خبری المرصد اعلام کرد، نایف الشعلان و برادرش سعود با اسامه بن لادن روابط دوستانه داشتند و نایف در برنامه ای تلویزیونی اعلام کرد که در زمان مبارزه با نیروهای اتحاد جماهیر شوروی در افغانستان، در تصرف کابل مشارکت کرده بود.

نایف تصرف کابل را واقعیتی تاریخی خواند و مدعی شد: من یکی از تهیه کنندگان طرح فتح کابل بودم طرحی که معروف به «دومینو» بود.

نایف افزود: طرح فتح کابل با اطلاع و موافقت عبدالرحمن بن عبدالعزیز آل سعود معاون وزیر وقت دفاع عربستان تهیه شده بود.

به اذعان شاهزاده نایف؛ اسامه بن لادن و نیروهای تحت امرش دستورات آل سعود را در افغانستان اجرا می کردند.

شاهزاده نایف الشعلان یکی از ثروتمندترین و متنفذترین شاهزادگان عربستان است. دادگاهی در فرانسه شاهزاده نایف الشعلان را به جرم قاچاق مقدار زیادی کوکائین در سال 1999، به 10 سال حبس محکوم کرد.

شاهزاده نایف همچنین به سوء استفاده از مصونیت دیپلماتیک خود برای قاچاق مواد مخدر به فرانسه با هواپیمای شخصی خود متهم است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات