صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سیاست دوگانه آمریکا در قبال کردهای عراق

سنای آمریکا روز سه‌شنبه با متممی که دولت این کشور را به تسلیح مستقیم کردهای عراق ملزم می‌کرد، مخالفت کرد.
کد خبر: ۵۰۹۸۴۰
| |
4837 بازدید
سنای آمریکا روز سه‌شنبه با متممی که دولت این کشور را به تسلیح مستقیم کردهای عراق ملزم می‌کرد، مخالفت کرد.

به گزارش فارس، سنای آمریکا عصر سه‌شنبه با طرح جنجالی تسلیح مستقیم کردهای عراق مخالفت کرد.

این متمم که قرار بود به لایحه بودجه دفاعی آمریکا افزوده شود، در صورت تصویب نهایی کاخ سفید را ملزم می‌کرد که منطقه کردستان عراق را یک کشور مستقل در نظر گرفته و بدون در نظر گرفتن دولت بغداد، اقدام به تسلیح کردها کند.

به نوشته روزنامه واشنگتن‌تایمز، این متمم که توسط «جانی ارنست» سناتور جمهوری‌خواه آیوا به سنا برده شده بود، با 54 رأی مخالف در برابر 45 رأی موافق روبرو شد.

ارنست پس از شکست در سنا، گفت: «من همچنان به حمایت از کردهای عراق که شریک کلیدی در شکست داعش است، ادامه می‌دهم. ایالات متحده نمی‌تواند در چنین برهه حساسی، تأخیر در تسلیح شرکای کردمان را طاقت بیاورد.»

مطرح شدن متمم تسلیح مستقیم کردها در هفته‌های گذشته جنجال‌های زیادی به راه انداخته و موجب واکنش‌های گسترده مردم و سیاستمداران عراقی شده بود. بسیاری از مقامات بغداد، این اقدام را مقدمه تلاش واشنگتن برای تجزیه عراق دانسته بودند.

همین اقدامات بود که موجب شد «جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور آمریکا، که خود زمانی طرح فدرالی شدن عراق را مطرح کرده بود، در چند تماس تلفنی با حیدر العبادی نخست‌وزیر عراق، به وی اطمینان دهد که واشنگتن از عراق متحد و یکپارچه حمایت می‌کند.

در جریان رأی‌گیری روز گذشته هفت نفر از جمهوری‌خواهان از جمله «باب کورکر» رئیس کمیته روابط خارجی سنا، به متمم تسلیح مستقیم رأی منفی دادند.

با این حال بسیاری از نامزدهای پرشمار جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2016 از طرح تسلیح مستقیم کردها حمایت کرده‌اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار