صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سگ این آقا‌زاده چینی، ساعت 26 هزار یورویی اپل می‌بندد!

انتشار تصاویری از سگی که بر هر دو پای جلوی خود، ساعت های هوشمند اپل می‌بندد، موجب خشم افکار عمومی شده است. گفته می‌شود این آقا‌زاده چینی با این کار خود شکاف بزرگ بین طبقه ثروتمند و فقیر در کشور بزرگ چین ‌را به خوبی نشان داده است.
کد خبر: ۵۰۵۰۴۴
| |
26099 بازدید
|
سگ این آقا زاده چینی ساعت 26 هزار یورویی اپل میبندد!انتشار تصاویری از سگی که بر هر دو پای جلوی خود، ساعت های هوشمند اپل می‌بندد، موجب خشم افکار عمومی شده است. گفته می‌شود این آقا‌زاده چینی با این کار خود شکاف بزرگ بین طبقه ثروتمند و فقیر در کشور بزرگ چین ‌را به خوبی نشان داده است.

به گزارش «تابناک» پسر یکی از بزرگترین و مشهور‌ترین افراد با نفوذ در حوزه املاک و مستغلات چین، روز گذشته در سطح یک وب‌لاگ‌‌، ‌تصاویری از سگ خود منتشر نمود، در حالی کرد که بر هر دو پای جلوی این سگ، دو ساعت هوشمند اپل (جمعا به بهای 26 هزار یورو یا 250 هزار یوآن چین) بسته شده بود. این کار و این تصاویر، خشم بسیاری از کاربران چینی و همچنین سایر کاربران را در سراسر جهان برانگیخت و بسیاری این تصاویر را نمادی از شکاف طبقاتی فاحش در چین دانستند.

«ونگ سیکونگ» تصاویر سگ خود با نام Keke را با ساعت های هوشمند اپل بر ‌یک میکرو وبلاگ با نام Weibo منتشر ساخته است. همراه با این تصاویر، سیکونگ متنی را منتشر کرده ‌که از زبان این سگ می‌گوید: «من حالا ساعت های جدیدی دارم. البته باید چهارتا می‌بود، چون من چهار پای دراز دارم. اما برای آنکه مثل پولدارهای تازه به دوران رسیده به نظر نرسم، تصمیم گرفتم دو تا داشته باشم، ولی نه کمتر از دو تا وگرنه به کلاس من نمی‌خورد. شما هم از این ساعت ها دارید؟

ونگ سی کونگ 27 ساله، تنها فرزند «ونگ جیانلین» مدیر عامل و رئیس شرکت بزرگ گروه «دالیان وندا»، از بزرگترین و معروف ترین شرکت های فعال در صنعت ساختمان و املاک و مستغلات چین است.

سگ این آقا زاده چینی ساعت 26 هزار یورویی اپل میبندد!

«تلگراف» گزارش داده ‌که یکی از کاربران این وب لاگ در پایین این پست نوشته‌: دنیای ما هنوز پر از آدم‌هایی است که پول یک وعده غذایی هم ندارند یا در حال قحطی کشیدن هستند. در همین حال، یک عده احمق با قاشق های طلایی ولخرجی می‌کنند. دنیا واقعا جای نا‌امید کننده ای است.

پدر ونگ سیکونگ از سوی مجله «فوربس» با دارایی خالص 37.7 میلیارد دلار به عنوان یکی از 30 میلیاردر بزرگ جهان معرفی شده است.

گفته می‌شود ‌هر یک از این ساعت های هوشمند اپل که اکنون به پاهای این سگ بسته شده، بهایی برابر با 13 هزار یورو در فروشگاه اپل در چین فروخته می‌شوند. این در حالی است که میانگین درآمد ماهیانه شهروندان چین با توجه به آمار اداره آمار شهرداری پکن در سال 2014 برابر با 610 یورو ‌است.

سگ این آقا زاده چینی ساعت 26 هزار یورویی اپل میبندد!
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۷
انتشار یافته: ۷۹
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
هی روزگار.
من ارشد انالوگ تو یکسال 26000 دلار که رویاست بگو 2600 دلار نمیتونم سیو کنم بعد....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
من تو موتور سیکلتم بنزین 1000 تومنی میریزم ... درآمد بالاست خووو ... موتورم درک و فهمش بالاست... این آقا هم ازما یادگرفته !!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
غصه نخور دروغ میگه بابا اپل کجا بود... ساعتش چینیه!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
اینها رو ولش کنید، میانگین حقوقو ببینید. چین که در دنیا به نیروی کار ارزان داشتن مشهوره، میانگین حقوقش چند برابر ماست؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
شما هم همش بنالید. یکم خدا رو شکر کنید
ناشناس
|
United States
|
۰۶:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
از این بهتر نمیشد که رسوایی و تضاد طبقاتی و بی اخلاقی در این دنیا را نشان داد . دمش گرم که با پولش توانسته یک تکانی به افکار عمومی بده.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
ناخواست همچین کاری کرده، اصلا اهمیتی براشوت نداره
ابوذر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
عجب ... تو کشور خودمون هم داریم
پاسخ ها
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
راست میگه یارو واسه سگش تو ایرانی چیزایی خریده که دیکاپریو واسه بچش نخریده
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
میانگین درآمد چینی ها 610یورو...یعنی دو میلیون و چهارصد و چهل هزار تومن.. با یوروی 4000 تومانی

واقعاً دلم سوخت آخه تو ایران کسی زیر ده میلیون نمیگیره
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
خوب اومدی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
چشم حسود کور وخوش به حال سگش که ازخیلی ما ایرونی ها وضع بهتری دارد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
کی حسودی میکنه؟؟؟؟ این اختلاف طبقاتی است که آزار دهنده است.
بهرام
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
شاید وضعش از شما بهتر باشه ناشناس.
محمود
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
فقط از خودت مایه بذار
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
نظرشون راجع به پورشه چیه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
بون نیست. نیش عقربه
عباس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
جالب بود
من فکر میکردم چینی ها فقط سگ را برای خوردن پرورش و نگه میدارند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
ما هم از اینا تو کشورمون کم نداریم!!!!
جوان تحصیلکرده مجرد
|
United States
|
۰۷:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
پول نفت ماست که رفت تو چین کارآفرینی کرد الانم ببین کجا رسیده
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
دقیقا
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
يعني واقعا
علی آقا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
بابا کشور با یک و نیم میلیارد جمعیت و این همه شریک تجاری کله گنده، لنگ پول نفت کشور ما می مونه؟ دیگه شما هم جو ندید.
عباس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
دنیا واقعا جای نا امید کننده ای است .
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار