صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محور هراز بر اثر ریزش کوه مسدود شد

ریزش کوه سبب مسدود شدن جاده هراز و آسیب دیدن ۳۰۰ متر از این محور ارتباطی شد.
کد خبر: ۵۰۳۷۵۰
| |
6838 بازدید
ریزش کوه سبب مسدود شدن جاده هراز و آسیب دیدن ۳۰۰ متر از این محور ارتباطی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ریزش کوه شامگاه سه شنبه در محور هراز سبب مسدود شدن ۳۰۰ متر از این مسیر شد و راه ارتباطی آمل به پایتخت از این محور را مسدود کرد.

حیدر نوروزی مدیرکل راه و شهرسازی مازندران دقایقی قبل در گفتگو با خبرنگار مهر با تایید این خبر افزود: حدود ۳۰۰ متر از کوه ریزش کرده و سبب مسدود شدن جاده ارتباطی هراز شده است.

وی با بیان اینکه تردد در این مسیر ارتباطی دچار اختلال شده است، گفت: این حادثه در ۳۷ کیلومتری محور آمل - هراز و حدفاصل منطقه بلبل خوان رخ داده است.

نوروزی بیان داشت: از زمان بروز حادثه همکاران راهداری به منطقه اعزام شده اند و تلاش برای بازگشایی مسیر ادامه دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران همچنین به بازدید روز دوشنبه وزیر راه و شهرسازی از آزادراه تهران شمال اشاره کرد و گفت: آقای وزیر از تمامی قطعات این آزادراه بصورت زمینی بازدید داشته است و از روند پیشرفت اجرای طرح راضی بوده است.

به گزارش مهر به دلیل مسدود شدن محور هراز، هم اکنون ترافیک سنگینی در این منطقه جریان دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟