صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شمار قربانیان زلزله نپال از ۳۳۰۰ نفر گذشت

جدیدترین گزارش های ارسالی از نپال حکایت از افزایش شمار کشته شدگان زمین لرزه ۷.۹ ریشتری روز شنبه دارد.
کد خبر: ۴۹۵۲۳۶
| |
3248 بازدید

جدیدترین گزارش های ارسالی از نپال حکایت از افزایش شمار کشته شدگان زمین لرزه ۷.۹ ریشتری روز شنبه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، مقامات رسمی نپال می‌ گویند شمار قربانیان بیش از ۳۳۰۰ نفر است که از این میان، ۳۲۱۸ نفر در خود نپال جان خود را از دست داده‌ اند.

در این میان، نیروهای امدادگر بین‌ المللی خود را به نپال رسانده‌ اند تا در پی مرگبارترین زمین‌ لرزه هشت دهه اخیر در این کشور فقیر، به نیروهای محلی و مردم یاری برسانند. در عین‌حال مقامات رسمی در کاتماندو (پایتخت نپال) تازه‌ ترین شمار کشته‌ شدگان را بیش از سه هزار و ۲۰۰ نفر اعلام کرده‌اند.

نزدیک به ۹۰ نفر هم در کشورهای همسایه از جمله ۶۷ تن در هند و ۲۰ نفر در چین کشته شده‌ اند.

دست‌کم ۱۸ کوهنورد هم در بهمن ناشی از آن در اورست جان خود را از دست داده‌ اند.

بیرون کشیدن و شناسایی قربانیان زمین‌لرزه، در حالی‌که بخش‌های زیادی از کاتماندو، به شدت آسیب دیده، همچنان ادامه دارد.

کمک رسانی به زلزله زدگان از سوی کشورهای مختف همچنان ادامه دارد و درهمین رابطه هند ۱۳ فرند هواپیمای نظامی حامل چند هزار کیلو غذا، دارو، پتو و کمک های دیگر، برای مناطق زلزله‌زده نپال فرستاده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار